Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 16-latka

Co mam robic?

Polecane posty

Gość 16-latka

Mam 16 lat i mam już dosyć wszystkiego...Nie mam już na nic siły.Nie potrafię ogadać się z mamą,z przyjaciółką juz też coraz mniej,nic mi się nie układa planuje ucieczke z domu ale nie wiem czy to ma jakikolwiek sens... Moim największym problemem są uzywki... Od dwóch miesiecy praktyczie nie ma dnia zebym czegoś nie wypiła (alkohol),od 3 miesięcy nie paliłam trawki ani chaszu no i wczoraj bummm spaliłam chasz :/ poza tym palę papierosy ale to jest najlepsze z tego wszystkiego... Nie wiem co mam robić

uruchomić silną wolę i wziąć się za siebie. masz dopiero 16 lat. szanuj to.i siebie samą

Gość kumam cie .....
to pomyśl sobie że z czasem będzie coraz gorzej:( Live is brutal !! Musisz nauczyć sobie z tym radzić, albo... pozdrawiam

Gość Każdy z nas
majać 16 lat tez mial wszystkiego dosyc i nie mogł się z nikim dogadać Ucieczka z domu to glupi pomysł, no chyba, że twoim celem zyciowym jest stoczenie się na samo dno to gratuluje, jestes na dobrej drodze. Zastanawia mnie jedynie fakt, że pijesz alkohol i bierzesz narkotyki, a w domu nikt tego nie zauważa ? A może chcesz tutaj kogos zaszokowac tym co piszesz, ale wierz mi to na nikim nie zrobi wrażenia, bo my tutaj mamy to głęboko w tyłku, więc radze jeżeli chcesz pisac to do rzeczy :)

No 16 lata Ty sobie tak życie paprzesz i po co?uciekniesz z domu i cieakwe za co będziesz zyć, nei bezie ani na chlebek ani na zioło, ani na piwko. Ech niby taka chcesz byc dorosła, a pomysły bardzo dziecinne

Gość Co masz robić
Pomysl myslenie nie boli. Każdy z nas w wieku 16 lat tez mial problemy w domu i nie tylko, to okres dojrzewania i po prostu trzeba z tego wyrosnąć. Ale myslec potrafisz i wiesz, że alkohol, narkotyki to równia pochyła i NIE MA MOCNYCH Poza tym swoich problemow na pewno nie rozwiążesz tymi metodami to tez wiadomo. Wyciagni wnioski, to twoje zycie, chcesz je zmarnowac to marnuj, chcesz je zmienic i cos osiagnąć w zyciu, zrealizowac swoje marzenia to zmień je, teraz, natychmiast od zaraz ... Zrobisz jak chcesz, twoj wybór i twoja sprawa, nas to ani nie ziębi, ani nie parzy . Możesz zwrócic sie o pomoc do pedagoga szkolnego albo psychologa szkolnego. PS Ciekawe, że matka nie wie , że przychodzisz do domu pijana, uzywasz narkotyki i palisz papierosy ... jak to możliwe ??????????????

Gość upek
16 lat to taki buntowniczy wiek ktory oscyluje miedzy dziecinstwem dorosloscia. nie wie sie czego sie chce od zycia i stad te bunty. przejdzie

Gość taka tam dziewuszka
CHasz :D:D omg;]