Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia 100

ciaza

Polecane posty

Gość gosia 100

po czym mozna poznac ze jest sie w ciazy biorac regularnie tabletki antykoncepcyjne???????

Gość gosia 100
??/

Gość Paulkaaa19
Biorac regularnie tabletki niemozna zajsc w ciaze ,niezanm takiego przypadku i nigdy o takim niesłyszałam sama biore od 2 lat tabletki , i to jest poprostu niemozliwe !

Gość gosia 100
a skad u mniete mdlosci??????? mialam okres juz 2 razy..........

Gość gosia 100
???/

Gość ja tez ja tez...
a wlasnie , ze mozna zajsc w ciaze podczas brania pigulek, bo moja kolezanka tak wlasnie zaszla w ciaze ;) Zrob sobie test, pigulki nie zmienia wyniku testu, poza tym najlepszy jest test z krwi beta hcg ;)

Gość gosia 100
nawet jak sie bierze regularnie? jale ja mialam okres juz 2 razy....a twoja kolezanka miala okres jak byla w ciazy??

dziewczyno takie alski jak ty powinny mieć sądowy zakaz uprawiania seksu. Bo tylko potem innym dupę truja.

Gość gosia 100
ja tylko chcialam sie zapytac

Gość gosia 100
??/

Gość dziwne ale jednak
Dajcie sabie siana z wyzywaniem jej, bo tabletki daja 99% pewnosci, a miesiaczka, plamienia moga sie pojawiac do 6 miesiaca ciazy! Malo slyszeliscie o kobietach ktore w dzien porodu zglaszaly sie do gastrologa :/ myslac , ze to problem z jelitami!!! Autorko ale, zebys miala dwa objawy na raz to juz male szanse! Takze, zrob test, ale panikuj.

Gość dziwne ale jednak
mialo byc, ale nie panikujjj :p

1. Jak bierzesz regularnie tabletki, nie wymiotujesz i nie masz biegunki wciągu 4 godzin od przyjęcia pigułki nie ma szans żebyś była w ciąży 2. Pewnie ta co zaszła to nie przyjmowała regularnie albo jakieś inne wymioty, albo brała antybiotyki itp 3, Jakbyś była w ciąży to jak przyjmujesz pigułki okresu by nie było

Gość marcik83
a to dziwne... moja kolezanka urodzila w lutym! :D brala tabletki regularnie i nie wymiotowala... te co twierdza ze biorac tabletki nie mozna zajsc w ciaze powinny chociaz przeczytac ulotke dolaczona do opakowania tabletek! mozna zajsc w ciaze chociaz szanse sa bardzo male! ale zawsze sa! zrob test albo idz do lekarza i bedziesz miala pewnosc pozdrawiam

Gość Ulotka parzy
Proponuje się zgłosic do psychologa bo masz zaburzenia w rozumieniu słowa pisanego/i nie tylko z forum/ a takze interpretowania rzeczywistosci co już zahacza o elementy psychiatrii... Oszczędzmy sobie odpowiadania bo ta Pani na swoja manię cierpi od dawna i powtarza posty w niezmienionym stanie od kilku tyg... Może jej się pogorszyć.

Gość gosia 100
??

a tak na dobrą sprawę jaka dziewczyna która zaciążyła przy pigułkach się przyzna, że zapomniała.. Nie wiem takie jest moje zdanie i tyle A tym co biorą pigułki regularnie i panikują, dużo zdrowia życzę!!!

Gość gosia 100
ja bralam regularnie,nie zapomnialam,lekow nie bralam,biegunki ani wymiotow nie mialam tylko dalej sie matrwie:(bo te mdlosci:( okres niby mialam ju 2 razy

Gość gosia 100
i to normalne krwawienie,takie co zawsze.....

Gość gosia 100
ale ja sie nadal boje ze jestem w ciazy:(

Gość te wszystkie kolezanki ktore
zaszly w czasie brania, to te, ktorym glupio sie przyznac, ze wpadly:O Na tym forum jest zadziwiajaca ilosc wpadek podczas przyjmowania pigulek:O Cos jakby znacznie ponad odsetek podany przez producentow tabsow:D

Gość te wszystkie kolezanki ktore
Autorko, moze wizyta u lekarza...