Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maskująca

Maseczka-jaka?

Polecane posty

Gość Maskująca

Hej.Mam mieszaną cerę,bardzo skłonną do wyprysków i bardzo błyszczącą się... Jaką maseczkę mi polecacie? Wypróbowałam już ogórkową z garniera,ziołową z St.ives,i glinkową z AA oceanic i wszystkie były dla mnie do kitu...

Gość witaminowa terapia matujaca
Soraya

Z czystym sumieniem polecam maseczke aloesowo-mineralna firmy FEMI to z polki kosmetykow ekologicznych - dostepne w salonach kosmetycznych, przynajmniej ja tam sie zaopatruje. Czasem zycza sobie po 140 zl za nia, w hurcie kosztuje 94 zl i to 200ml i starcza UWAGA na ROK! Uzywa jej sie bardzo niewiele dodajac kapke wody! Z tej samej firmy tonik ACNE cena hurtowa 38 zl 50 ml starcza na miesiac.

Gość Maskująca
Filipka,to za drogo dla mnie...No i nie ma w moim mieście takich salonów..

Ja polecam maseczki z Oriflame - Tea Tree oraz Swedish Care (niebieska seria). Bardzo dobrze oczyszczają i przy tym nie wysuszają skóry a wręcz ją nawilżają. W promocjach można dostać te maseczki po około 10-15zł (tubki po 50ml). Ostatnio używam też maseczki Dermiki Perfekcja, która oczyszcza skórę i delikatnie złuszcza martwy naskórek. Kosmetyk całkiem godny uwagi. Jest on sprzedawany w saszetkach (koszt jednej to ok. 5zł, ale w Naturze ostatnio była promocja i te maseczki kosztowały 3.5zł). Jedna saszetka starcza na kilka użyć - przynajmniej 5, ale myślę, że nawet 7-8.