Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poposd Napisano Czerwiec 10, 2007 na allegro znajdziesz fajne nieuzywane dupy przemysl to tanio i z bonusami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Szukałem i na alegro nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poposd Napisano Czerwiec 10, 2007 ło kurcza no to problem.... a ja mam cos dla ciebie! http://allegro.pl/show_item.php?item=201159850 i w dodatku dziewica i z allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Źle widzisz? Przecież napisałem, że nie chcę dziewicy!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poposd Napisano Czerwiec 10, 2007 a tam! to odkup od kogos! i po problemie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 W ogóle nie wiem jaki idiota kupuje coś takiego.............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Doświadczony Facet 27 Napisano Czerwiec 10, 2007 A jakby w przeszłości się puszczała i miała ponad 10 partnerów? Nie przeszkadzało by ci to, że na koncie ma nie tylko wielu partnerów, ale również przygody? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taki sam który o kobiecie Napisano Czerwiec 10, 2007 mówi używana:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość saab Napisano Czerwiec 10, 2007 chetni zawsze sie znajda:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Ale jeśli jest na to popyt to może dobrym interesem jest sprzedawać takie rzeczy, biznes jest biznes, wazne ze ktos kupuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzislaw psikuta Napisano Czerwiec 10, 2007 Ja moja babe uzywam do zmiany kola w samochodzie, ale juz sie troche zuzyla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zainteresowanY toba Napisano Czerwiec 10, 2007 a ja jako lewarka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zainteresowana toba Napisano Czerwiec 10, 2007 eeee..... jak na rza dostajesz gume w prezencie nie pobrudzisz kobity a potem sobie wyobrazisz ze jest dziewica i juz a co! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ha ha. ha Napisano Czerwiec 10, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghgfgh Napisano Czerwiec 10, 2007 a ja chce dziewice .CZy to zle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacekkkkkkk 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 lepsza jest ta z doswiadczeniem bo cie nauczy bycia nie niesmialym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*poziomka 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 uzywany moze być ciuch, ale nie dziewczyna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jacekkkkkk Napisano Czerwiec 10, 2007 nie uzywana a puszczalska ustalmy kompromis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do *poziomka Napisano Czerwiec 10, 2007 dziewczyna też może być używany i facet ma prawo nie akcetować tego, że z kimś innym wcześniej spała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość napięta Napisano Czerwiec 10, 2007 zdzislaw psikuta ---->ja robię za rozrusznik w samochodzi9e mojego męża:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach