Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lorrisaa

Boli mnie brzuch,dlaczego?

Polecane posty

Gość Lorrisaa

Okres powinnam dostac za ponad tydzien,tymczasem mam bole w dolnej czesci brzucha takie miesiaczkowe oprocz tego bol plecow w dolnej czesci i parcie na mocz tak jakbym miala pecherz caly czas pelny,aaa i wyjatkowo mocno bola mnie piersi. Mieciaczki mam nieregularne,ostatnia mialam 18.05 blagam poradzcie cos bo chyba zwariuje,ten bol jest taki jak miesiaczkowy i promieniuje troche na odbyt i pochwe,tzn mam tam klucia.

Gość mam tak samo ja Ty
! tez mialam ostatni okres 18 maja.Teraz powinnysmy dostac za tydzien.Takie bole mialam w piatek najpierw uciazliwy bol brzucha potem przeszlo na plecy i to juz byla masakra bo czulam sie jakbym nosila slonia na krzyzu i te klucia ...tylko piersi mnie nie bolaly.Mialam tak tylko w piatek caly dzien potem mi przeszlo.

Gość Lorrisaa
To najprawdopodobniej mialas bole owulacyjne,bo takie zazwyczaj trwaja 1 dzien. Ja juz odchodze od zmyslow,ze moze mam jakies chorobsko,bo u mnie te bole juz sa od kilku dni.Mial ktos cos podobnego?

Gość moze ktos sie jeszcze wypowie
Please....

Gość niedysponowana
ja tez tak dzis mam! boli mnie jekby..pecherz? tak jakby w jednej części powyżej bikini mnie coś uciskało, zawsze tak mam jak mam miesiaczke i dzis sie przestraszylam bo nie mialalm jej juz 5 miesiecy!!! miesaczkowalam przez rok i nagle.. trach! a dziś.. chyba wkoncu dostane, cos tak czuje zreszta papiermial jakis dziwny kolor..;) Pozdrawiam i mam nadzieje ze wam przejdzie.. papa;**

Gość zadziorka.
Najlepiej isc do ginekologa, ktory da skierowanie na usg.Ja tez mialam dziwne bole brzucha przypominajace okres i parcie na mocz.Najpierw bylo zapalenie jajnika a po kilku miesiacach te same dolegliwosci i torbiel na jajniku.Na szczescie wszystko sie ladnie wyleczylo.Teraz wiem, ze trzeba dmuchac na zimne.

Gość Lorrisaa
Wlasnie do gina sie wybieram,ale ze mam dostac ok 18 okres(ale mam nieregularne wiec moze byc i pozniej) wiec pojde juz po,bo teraz nie dalabym sie tam dotknac.Ostatnia wizyte mialam rok temu i wszystko bylo ok,lacznie z cytologia "1",ale teraz czuje ze cos sie tam dzieje.Podobno przy torbieli odczuwa sie jaka pelnosc w dole brzucha,tzn powieksza sie obwod,a ja czegos takiego nie mam,wiec mam nadzieje,ze moze to jakis stan zapalny lub jakies mocne przyziebienie jajnikow.Oby.