Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktotamt

Kto kupowal jakies pigułki przez net?

Polecane posty

Gość ktotamt

Witam, chcialabym kupic sobie opakowanie gravistatu 250, bo szykuje mi sie wyjazd za granice, a nie uzywam pigulek i w razie wypadku z prezerwatywą (choc w ciagu kilku lat zdarzyl mi sie tylko jeden) chcialabym miec zabezpieczenie. Panstwowo nie moglam sie zapisac, tak zastawione kolejki, wywalilam 60 zl na prywatnego a ten ciul nie chcial mi przepisac gravistatu tylko postinor! Chamstwo, bo za recepte na postinor dostaje kase, a ja nie chce placic 3 x wiecej za tabletki ktore maja takie same dzialanie! i ten sam skladnik, choc ten niedouczony ginekolog twierdzil ze inny i i starej generacji (faktycznie jest identyczny) ale mniejsza o to. Znalazlam ogloszenie o sprzedazy rozniastych preparatow antykoncepcyjnych w tym gravistatu,czy ktos kupowal w ten sposob, przez net?prosze pomozcie

Gość Ty jakas przygłupia jestes
mowisz o lekarzu ciul,a powiedziałaś mu ,ze chcesz tabletki antykoncepcyjne,czy masz trudnosci z komunikacja interpersonalna,ze chciał Ci postinor przepisac

Gość ktotamt
oj biedna dziewczynko, Dobrze wiedzialalam co od niego chcialam, i 10 min sie z nim szarpalam zeby przepisal mi to co chcialam,a cel mial wylozony jak krowie na roweie jesli nie wiesz o co chodzi [rzeczytaj o metodzie Yuzpe

Gość ale drozyzna
a to nie ma innych lekarzy?

Gość ale drozyzna
przez net nie radze, zawsze jest ryzyko ze kase wplacisz a tabletek nie ujrzysz

Gość ktotamt
No tak, a jak trafię na następnego biorcę łąpówek od firm farmaceutycznych i znowu mi nei przepisze?Znowu mam wywalac kase? To bez sensu, wiem czego mi potrzeba i koniec.Nie muszę sie pytac lekarza a moze "lekarza" ktory nie potrafi zsumowac składku pigułek. Wiem ze moze byc ryzyko nie przyslania przez net dlatego pytam kto kupowal.Zreszta czy to się rozni czyms od mojego wywalenia kasy w błoto na tą wizyte?