Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*poziomka 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 w końcu mam dziewczyne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Ej ale tak długi nick się nie zmeiści!!!!!!;P No ba, mam 3 stopień wtajemniczenia w sztuce tworzenia głupich topików na kafeterii;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 W końcu mam dziewczyne powiadasz, hm może go zahasłuje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*poziomka 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 dodaj jeszcze 23, wszyscy będa wiedzieli o kogo chodzi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a skąd jesteś Napisano Czerwiec 10, 2007 panie Nigdy Nie Miałem Dziewczyny? :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spa_cja 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 myślę, że z takim światopoglądem nie masz co się martwi ć na zapas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Jestem z ...cenie sobię anonimowość;) spacjo....jeszcze zobaczysz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madchen 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Ja bym prosiła pierw o relacje z przebiegu postępów w znaleziskach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Nie no nie bede tu obgadywał mojego ewentualnego związku to byłoby świństwo. Z reszta ja zamierzam być szczery wobec mojej dziewczyny wiec jak bym jej powiedzial ze pisze przed obcymi ludzmi o niej??????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madchen 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 źle mnie zrozumiałes, chodzi mi o początki . a jakbyś miał o niej juz pisac to byłbyś w amoku i nie pisałbyś wad tylko same zalety - bo tylko te by istniały:D:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dlatego jestes bez studiow Napisano Czerwiec 10, 2007 nick mozesz zmienic na -wreszcie sie doczekalem dziewczyny23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może być np tak Napisano Czerwiec 10, 2007 mam I-szą dziewczynę 23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 dziewczynalat20 podoba mi się Twoje poczucie hooomoru;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a po co ci dziewczyna Napisano Czerwiec 10, 2007 tylko się w problemy wpędzisz. Będzie od ciebie kasę doić i fochy strzelać, że nie zarabiasz tylko co tomek bo on taki zaradny a ty jesteś nieudacznikiem. Że chodzić włochem, że powinieneś jej więcej prezentów kupować olej baby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Moje propozycje Napisano Czerwiec 10, 2007 Proponuje ''Chłopak uroczej dziewczyny'' :-) ''Chłopak sympatycznej dziewczyny'' :-) '' Znalazłem Ją'' :-) ''Mam uroczą dziewczynę'' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nigdy nie miałem chłopaka Napisano Czerwiec 10, 2007 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Jak będę miał już ten nowy nick to napewno sie o tym dowiecie wszem i wobec wiec na takich fałszywych proroków nie zważajcie;)))))))))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laskajy Napisano Czerwiec 10, 2007 zmień na "w końcu mam chłopaka, okazało się, że jestem gejem" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Summaries do kogo twe pytanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja proponuję taki nick Napisano Czerwiec 10, 2007 Wreszcie _mam_dziewczynę_udało_się _po _tylu_latach_konkretnie_dwudziestu_trzech_jupiiiii_ale_się_cieszę_23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Powiem wam jaki bedzie mój nowy nick.....niech pomysle jak wymysle to powiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Summaries Pojawiło się toto nie dawno i stare wygi łobrożo..no koniec swiota:) Jukenem nie jestem i nawet nie wiele o nim wiem:) Jam jest ten, który nigdy nie miał dziewczyny 23 koniec kropa, Kazdy mnie tu zna i wie com za jeden:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Niektórzy mnie nawet uwielbiają:) rzuć no okiem:) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3488797&start=30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość summaries ty sam jesteś Napisano Czerwiec 10, 2007 prowokatorem albo idiotą innej możliwości nie ma. Raczej prowokatorem bo w istnienie tak ograniczonych ludzi jak ty to nie wierzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pon_de_replay 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 moze tak naprawde nigdy nie bedziesz musial tego nicka zmieniac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość napięta Napisano Czerwiec 10, 2007 No to jestem stracony-mam dziewczynę.. Jak ją będziesz miał,to nie będziesz mial potrzeby wchodzenia na kaffe:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 licze na to, ze moj noga juz tu nie postanie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neffretete 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Ja chce byc twoja dziewczyna!! Zgadzasz sie? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach