Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taliminka

FARBOWANIE NA BLOND ŻÓŁTYCH WŁOSÓW- WAŻNE!!!!

Polecane posty

Gość Taliminka

Witam. Mam pewien problem, a muszę go rozwiązać jeszcze dzisiaj, więc nie owijając w bawełnę przechodzę do sedna sprawy. Chciałam zafarbować się na jasny blond. Kolor włosów wyjściowych to ciemny blond/ jasny kasztan, cos takiego. W tym celu kupiłam rozjaśniacz do włosów i farbę o odcieniu blondu, który mi się podoba (jest to w sumie bardzo jasny blond). Po zastosowaniu rozjaśniacza, myślałam, ze moje wlosy beda biało-żólte i wtedy kolor ładnie mi się położy, żółtawy odcien zaniknie i będzie w porządku. Jednak rozjaśniacz rozjaśnił mi włosy na totalnie żółto/pomarańczowy odcień :( Potraktowałąm włosy płukanką ale raczej nic nie dała (może jakieś bardzo znikome efekty co najwyżej). Nie wiem teraz czy w ogóle warto nakładać na to tę farbę 'jasny blond' gdyż nie mam pojęcia czy on w ogóle zakryje mi żółty kolor. Nie wiem co robić, pomóżcie!

Gość maialam ten sam problem...
tez sama eksperynentowalam z farbami i maialam ten sam problem.... na zolte wlosy najlepiej polozyc farbe supre jasny blad albo swietlisty , sa tez farby na ktorych pisze ze pokrywaja efekt zoltych wlosow....

Spróbuj położyć coś z koloru typu \"gołębi\" czyli taki siwo- szary, powinno pomóc. Zejdzie żółty.

Gość tiruriru
Ja miałam żółć po farbie Palette Naturals Color odcień ardzo bardzo jasny popielaty (!) blond. Zniwelowałam to farbą L'oreal Recital Preference 03-odcień superrozjaśniający.I to Ci radzę.

Gość ciekawskaaaa
tak "już" sie nie da niestety ja miałam bardzo jaśniutkie po palette super jasny blond