maja12 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 czy kłócie w podbrzuszu może byc jednym z objawów ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agax Napisano Czerwiec 10, 2007 Kiedy mnie kóło w podbrzuszu to okazało się że to torbiel na jajniku. Idz do lekarza !!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maja12 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 do lekarza idę za pare dni. ale to jest takie lekkie pokłówanie, dodam ze kochałam sie z moim chlopakiem( stosunek przerywany), ale płyn przed wytryskiem wyleciał mi na rączki....;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może.... Napisano Czerwiec 11, 2007 być ciąża... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka sobie jedna z tłumu Napisano Czerwiec 11, 2007 2 razy byłam w ciąży i nigdy mnie nic nie kóło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozza 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 ludzie, KŁUŁO ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach