Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fruzia 24

czy wszystkie robicie swojemu facetowi loda?

Polecane posty

Gość fruzia 24

czy tylko ja tego nie robie?:o nie moge sie przemoc i koniec, odrzuca mnie zeby wziąść do buzi, ktoś tez tak ma?

Gość ghgfgh
i sadzisz ze to problem?

Gość fruzia 24
dla mojego faceta mysle, ze tak.chcialabym wiedziec czy tylko ja mam odruch wymiotny i obrzydzenie bo wszedzie widze, ze kazdy lubi to robic:o

Gość lodziara____23
ghgfgh ...a ty sadzisz ze nie ma problemu? seks oralny to jedna z najwiekszych przyjemnosci

Gość lodziara____23
a powiedz mi jedno fruzia...jak tam z higiena miejsc intymnych u twojego mezczyzny????

Ja robie :) kocham go wiec sie nie brzydze, bo niby czemu? Jemu to sprawia ogromna przyjemnosc i mi rowniez kiedy widze ze mu dobrze. Czego sie brzydzisz?

Gość lodziara____23
bo w przypadku minimalnego zuzycia mydla przez twojego mena odruch wymiotny jest bardzo uzasadniony...

Gość fruzia 24
tu nie chodzi o higiene bardzo o siebie dba, zreszta nie chodzi tylko o niego, z innymi partnerami bylo tak samo.brzyde sie poprostu wziasc do buzi, moge go piescic calowac ale do buzi nie wloze:o

Gość wziac nie wiasc
😡

Gość lodziara____23
a jak jest w druga strone? piesci ci myszke jezykiem?

Gość fruzia 24
moj facet czasem nie podciera sobie dokladnie dupy i wisza mu boby prz odbycie? jak myslicie moze to jest przyczyna?

dziwnne ,piszesz,że możesz go pieścić,całować czyli rozumiem,że ustami a do buzi nie możesz wziąść

Gość fruzia 24
on tak.i chyba czeka na to az odwdziecze mu sie tym samym.ale on lubi to robic a mnie to odrzuca.

proponuje sprobowac - jak tego nie zrobisz to sie nie przekonasz czy rzeczywiscie jest czego sie brzydzic.

uważaj bo znajdzie inną która nie bę:dzie miała takich oporów jak ty.:O wtedy dopiero będziesz mięć problem;)

Gość fruzia 24
ale ja wiem jak to jest! nie raz próbowałam, zmuszałam się bo myślałam, że w końcu się przyzwyczaje.tak było z każdym partnerem a miałam ich już 3 więc to nie jest kwestia przyzwyczajenia chyba:o dla mnie jest to oblesne i nie potrafie robić tego z przyjemnością.

loda dobrze jest przyłożyć do sutków. wyjętego z zamrażarki. a jesli chodzi o \"loda\" to jeszcze bardziej miło.