Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeciętny

czy wy ładne dziewczyny nie dajecie szans średniakom??

Polecane posty

Gość przeciętny

słyszałem że piękne dziewczyny narzekacie że faceci was się boją i często jesteście same. problem w tym że macie takie wymagania czy spotykały byście się z przeciętniakiem który was podrywa??

Gość albo z paszczurem

Gość żałująca
kurde wczoraj zaczepił mnie w parku tkai chlopak z kolegą naprawde byl niczego sobie nawet w peirwsze chwili sama zwrocilam na nieg uwage a ja sie zachowywalam tak jakbym chciala żeby już sobie poszedl :( nei wiem teraz czemu tak zrobilam :( był miły, zabawny, spontaniczny, a ja go tak potraktowalam

Gość sskakaakkkk
Wiesz, jak one są piękne, to sa nieprzeciętne i nie "mają wymagania" tylko szukają kogoś ze swojej półki. To jest kwestia doboru gatunkowego.

Gość żałująca
jaa? :D 18. spadaj bmi, nudna/y jesteś, chcesz sobie nabić licznik postów? :P

dla jednej średniak, dla innej ideał....nie można tak rozpatrywać....

żałująca -->nas o to nie pytaj. Zachowałaś się tak i już. Czasu nie cofniesz

Gość ładna_dziewczyna
ja jestem ładna, wysoka, mądra itp:) natomiast mój chłopak z wyglądu jest przecietny - główny problem to to, że jest niski - 174cm. Wiele razy usłyszałam, ze stac mmnie na kogos lepszego. Ale ja sie w nim zakochałam...

Gość a ja tak.....
dokladnie, ktos brzydki moze sie dziewczynie bardzo podobac, a ktos super piekny niekoniecznie, roznie z tym bywa. mi tez sie podobaja raczej nie za ladni faceci, nie wiem czemu tak juz mam :)

Gość a ja tak.....
174 to nie taki znowu niski :D a ty ile masz?

nie należy w tej sprawie ogólnikować. Jak cie potraktuje dana dziewczyna zależy od jej charakteru.

Gość przeciętny
Dzięki za wypowiedzi. Właśnie dlatego że słyszałem takie opinie że faceci boją się ładnych dziewczyn i zauważyłem że te mniej atrakcyjne częściej są zajęte

Gość żałująca
ja też lubie takich przecietnych, zadnych tam wycackanych, tacy mnie nie interesuja :D a i może jestem dziwna, ale lubie niskich! :D naprawde! mam 167cm i dla moich znajomych chlopak o wzroscie np 170cm jest niski i mowia nawet ze z niskimi by sie nie umówily bo po co, przeciez nie pasuja do siebie (bez sensu.. :o). niscy sa cudni :D

Gość 24
a czy przystojniak umowi sie z brzydula?i dlaczego przecietniacy szukaja pieknosci? zwykla dziewczyna juz wam nie wystarczy? najpierw odpowiedz na te pytania, bo facet chcby nie wiem jakim byl paszczurem szuka idealu, kobieta powinna sie zadowolic intelektem i charakterem, ciekawe co?

Gość żałująca
kurcze ale jak ja strasznie żaluje jak wczoraj postapilam z tym chlopakiem :( ale coz, czasu nie cofne, moze go juz nawet nie spotkam moglam mu dac ten tel., zdążyłabym, zamiast mowic zdanie ze mój autobus ze musze wsiadac i niech wezmie od moich kolezanek(ktore zniknely w parku)

Gość przeciętny
nie wiem czy tak jest że każdy facet szuka ideału piekności. mam wielu kolegów których nie interesują takie panienki. Serio! Jednak ja postanowiłem sobie że mam się związać na dłużej z jakąś kobietą to z taką co mi się podoba. nie umiałbym poprostu udawać miłości

Gość niektórzy nawet tego nie mają
kobieta powinna sie zadowolic intelektem i charakterem

Gość ładna_dziewczyna
mam 28 lat.

Gość 24
do przecietnego no to pomysl co pierwsze zauwazasz w nowopoznanej osobie,bo przeciez nie charakter?uroda jest miernikiem naszego zdrowia, a co wazniejsze naszych genow, plodnosci itp,poddajemy sie temu instynktownie, co nie oznacza, ze ktos przez otoczenie uwazany z osobe mniej atrakcyjna, dla ciebie moze nia byc

Gość 24
do niektorzy nawet tego nie maja facet tez

Gość przeciętny
zgadza się. pierwsze co robimy to zwracamy uwagę na wygląd i to jest takie prawo natury i nic w tym dziwnego. jednak czasami dziwi mnie taka całkowita oziębłość dziewczyn do podrywającego faceta. wystarczy odpowiedzieć nie dzięki czy coś takiego

Gość niektórzy nawet tego nie mają
są tacy ludzie co nie mają ani wyglądu ani intelektu anii charakteru będą sami do końca życia bo nikt ich nie zechce

Gość 24
do niektorzy nawet tego nie maja i znowu nieprawda znasz powiedzenie ze kazda potwora znajdzie swego amatora' cos w tym jest do przecietnego bywa, ale te laski sa poprostu glupie, albo facet jest zbyt natarczywy

każda potwora tak... tylko potwora to rodzaj żeński 🖐️ @ 24 zainteresowała byś się facetem: niskim, nieśmiałym, małomównym, bez zainteresowań, mało atrakcyjnym z wyglądu, bez znajomych, raczej nie inteligentnym, prowadzącym nudne życie, bez szans na dobrą pracę... nie sądzę :classic_cool: na takie potwory to nie ma chętnych

Gość co to znaczy średniak
ja uważam, że jestem najlepszy (obiektywnie niski, niezbyt łądny, nie tańczący, nie bogaty itd.) kobiety które są wokół mnie podzielają moje zdanie że jestem super - jak ktoś myśli , że jest średniak niech przestanie się tak fałszywie oceniać

Gość przeciętny
Dziewczyny które się tu wypowiedziały zaprzeczyły temu tematowi. Moim zdaniem największy problem to że fajne dziewczyny ciężko spotkać w miejscach publicznych. nie szlajają się po dyskotekach same. czasami myślę czy jak siedzą gdzieś w restauracji albo pubie dwie fajne dziewczyny i ze sobą rozmiawiają jak by zareagowały jakbym chciał się dosiąść i pogadać

Gość 24
do a ja wygralam zycie nie wiem, zalezy od osoby moj chlopak jest obiektywnie rzecz biorac niski, w butach na obcasie moge na niego patrzec z gory:D, ale za to jest bardzo przebojowy, ma najpiekniejsze oczy na swiecie, i proporcjonalne umiesnione cialko, jak ci bozia pozaluje w jednym to ci da w drugim

Gość ale on nie ma niczego
tak jak ja

Gość 24
do ale on nie ma niczego no to sie dobraliscie, jak ci tak pasuje i jemu tez, to co w tym zlego?

Gość jak to co
nigdy nie bedziemy mieli dziewczyny sami do konca zycia