Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość była już Panna Młoda

Opole-sprawdzone oferty

Polecane posty

Na początku zaznaczam, że jestem prawdziwą młodą mężatką. W Boże Ciało miałam wesele i chciałabym polecić osoby, z którymi współpracowaliśmy podczas organizacji wesela. 1. lokal - Regius w Czarnowąsach - szef kuchni Łukasz Kałuski; znakomite jedzenie, obsługa, wystrój (www.regius.com.pl). 2. fryzjer - Marta Kasprzyk z Salonu Hanna w Kaskadzie (www.salonhanna.com.pl, 077 44 12 500). 3. makijaż - salon kosmetyczny w Kaskadzie, Ola i Kasia (077 44 11 892). 4. kwiaty - Pracownia Florystyczna Cytrusek, pani Ania (077 44-18-286, 601-44-55-40). 5. krawcowa - sukienkę kupiłam gotową, ale schudłam, więc potrzebne były poprawki. Ania, ma komis z sukienkami na ul. Reymonta, obok jest Apteka Eskulap. 6. zespół - Bracia Panczo, grali kiedyś z zespołem Piersi; Piotr Kaleta 602-426-481 Jesteśmy zachwyceni obsługą i wysokim poziomem wykonanych usług, nie znaleźliśmy słabych punktów. Dla zaintersowanych podaję moje namiary: saskia13@interia.pl

Gość ert
bylas w amoku weselnym - słabe pkt widzieli twoi goscie , o czym si e nie dowiesz bo nie wypada. wtym kraju mało kto nie nawala ....

Kobieto, jeśli nie skorzystasz z tych info, to po co wypowiadasz sie w taki sposób? Czy ja prosiłam o komentarze nt mojego wesela? Nie wiesz jak było, nie znasz mnie, a od razu piszesz, że jestem w amoku weselnym.

Gość baśek
Wystarczy abyś tylko podziękowała....to jest do strawienia.Czasem podziękowania znaczą więcej niż ...jak piszesz..."chciałabym polecić osoby".Twoje zdanie nie musi być takie jak moje...np.Od serca życzy abyś jak naj dłużej była młodą...itd