Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cerka

Jak wygląda wasz codzienny makijaż?????

Polecane posty

Gość windom earle
fluid + trochę sypkiego, zeby się nie świecić. błyszczyk i to wszystko

Do pracy: krem z lekkim podkladem troche kulek, na policzki tez w formie rozu korektor, a raczej dermacol (tylko on zakrywa moje sioniole pod oczami :O) jasny cien czasami kredka tusz do rzes pomadka ochronna na codzien: dermacol - wszechodecne since :O pomadka ochronna

Gość porki
krem na buzię, korektor pod oczy i tusz do rzęs i pomadka ochronna :-)

Gość samll girl
po domciu-bez makijazu tylko krem dla nawilzenia:) na codzien-baza do podkladu. podklad w musie, troszke pudru, tusz do rzes, brazowa kredka inne okazje np impreza czy cos-do tego na codzien dodaje cien i czasem eyeliner wszelkich pomadek i blyszczykow uzywam zadko, jesli juz to bezbarwny blyszczyk dla nawilzenia :)

oho, to ja chyba najbardziej zaoszczędzie na kosmetykach :P na codzień kredka, tusz i jakaś szminka podkładów, korektorów, zero

Gość super ja
do szkoly : 1. podkład lirene matujący 2. brązowa kredka 3. czarny tusz pudru nie używam lirene wygladza i matuje moją cere ;) jak jest okazja mocniejsza kredka cienie itp ;D i oczywiscie wiecej podkladu pudru i rozu :D

Gość Zosia5678
do pracy pomadka ochronna, blyszczyk czasami tusz do rzes a na impreze tusz,cienie, blyszczyk lub pomadka oraz puder brazujacy w kulkach ;)

Gość tylko jajajaaaaa
krem i podkład w jednym nivea visage young, kulki na policzki, cien brązowy, kredka na górna i dolna powieke czarna, tusz pogrubiający i wydlużający, i pomadka ochronna lub delikatny błyszczyk, obowiązkowo perfuma celine dion, treselle silver lub pret a porter :)

na codzien korektor pod oczy i blyszczyk/balsam na impreze full rynsztunek: korektor, roz, kredka, cienie, tusz i blyszczyk

Gość Grzeta
U mnie to puder i tusz do rzęs. Nigdy nie mam na to czasu ;p Ale od kiedy zrobiłam sobie makijaż permanentny ust i brwi to chwilka i jestem gotowa do wyjścia. Bardzo ładnie wykonała mi go pani Aleksandra Górecka. Dobrała idealnie do mojego kształtu twarzy.

Gość gość
krem nawilżający, baza, podkład mineralny, puder ryżowy, troszkę różu, tusz

Gość gość
krem , podkład, troszkę pudru, rzęsy i ciemnoszary cień.

Gość gość
36 lat mam, tusz do rzęs i podkład Iwostin

Gość Hela40
A ja mam 40 lat i czasem lubię zaszaleć z makijażem. Jakiś cień, tusz, róż itp. :) Wgl to byłam już na pierwszy zajęciach na kursie kosmetycznym i wybrałam Koszalin i panią Aleksandrę Górecką. Widzę po pierwszym spotkaniu, że sporo się nauczę.

Gość gość
krem z filtrem +50 :) na to puder sypki lub prasowany tusz do rzęs pomadka ochronna i to tyle. Aaaaa.... i cień do brwi (po leczeniu poważnymi lekami mam połowę brwi i niestety muszę jakoś to ogarnąć.) Zimą czasem jakiś szary cień do powiek... szaleję za to z lakierami na paznokciach ;)