Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cerka

Sposób na obgryzanie paznokci????

Polecane posty

Gość Cerka

Macie jakiś dobry sposób na obgryzanie paznokci?? NIe mogę się oduczyć ich obgryzać...jakieś rady? ;]

Gość red_paprika
sama mam ten problem dlatego mam zamiar zrobic sobie tipsy!

Gość marktunia500
podobno trzeba posmarować paznokcie aloesem bo jego sok jest gorzki no i wtedy nie będziesz obgryzać albo miej cały czas pomalowane paznokcie :)

Gość ulaaaaaaaaa
ja nauczylam sie nawet przestac obgryzac...ale za to zaczelam je wyrywac, nauczylam sie tak palcami:D nie musze chyba mowic jak wyglądały... :D od ponad tygodnia mam tipsy;) wygladaja jak moje naturale i wlasicie kazdy mysli, ze to moje;) ladna długosc, zadne french z kwiatkami, naklejkami, bog wie czym, tylko jeden kolor;) ciemny bordo

Gość Cerka
Ja też założyłam sobie już tipsy ;] Kupiłam plastikowe, ale ladnie trzymają się z miesiąc! Wyglądają jak moje naturalne serio są super! Jednak...jak je już ściągam...i widzę te moje obgryzione paznokcie...macie jeszcze jakieś sposoby? ;]

Gość Cerka
Słyszałam jeszcze o takim preparacie...jakiś lakier na paznokcie co go się nakłada i niby potem już nigdy nie obgryziesz...ale nie wiem czy by smak czy zapach zniechęcił aż tak mocno...;))

Gość edytka334
plastikowych tipsow nie wolno tak dlugo trzymac bo robi sie grzybica:l