Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalka23

czy ztego nie będzie dzidzi?

Polecane posty

Gość kalka23

W ciągu ostatniej doby 3 razy uprawialiśmy seks z wytryskiem we mnie. Biorę pierwszy miesiąc pigułki mercilon. Dzisiaj ostatnia pigułka 1 opakowania. Czy w takim razie nie będzie z tego dzidzi? czy napewno tabletki działają? (wkońcu teraz przez 7dni nie będę brać) oo raju jeśli z tego nie bedzie dzidzi to uwierzę w skuteczność pigułek

Gość kalka23
jak myślicie???? działaja tabletki?

jak ja zaczelam brac tabletki to po 2 tyg zaczelismy bez prezerwatywy:) oczywisicie sie troche balam bo to normalne ale na zdrowy chlopski rozum, to sa chormony ijak je bierzesz to one od razu po pierwszej tabletce zaczynaja dzialac:) oczywiscie nie znaczy to ze mozesz od razu odstawic inne zabezpieczenie:) jedna tabletka jest to mala porcja hormonow, pozniej kolejna i kolejna:) tak to dziala:) jak napisalam na poczatku zaczelam bez prezerwatywy 2 tyg po pierwszej tabletce i dzidzi nie ma:P

łodyga - trafne stwierdzenie. Autorko topiku jesli przez okres brania pigulek nie mialas wymmiotow lub biegunki w ciagu 4 godzin od zazycia i jesli nie bralas antybiotykow i jesli przyjmowalas tabletki regularnie to nie masz sie co obawiac. ja biore tabletki i jest ok. A 7 dniowa przerwa nie oznacza ze w tym momencie nie jestes zabezpieczona.

Gość Paukaa19
Jak zaczynalam barc tabletki to po paru dniach juz sie Kochalismy bez zadnego zabezpieczenia, i w czasie przer tak samo , i biore tabletki 2 lata i dzidzi niema , dla mnie Tabletki sa 100% skuteczne! A te co mowia ze wpadaja mimo ich brania , niechca sie przyznac do wymiotow, brania antybiotykow, czy zapomnienia tabletki.!!

Gość ja o tym...
a ja bralam pigulki przez jakies 3 lata (z przerwami), teraz nie biore od pol roku, a dzidzi i tak nie ma :( :( :(

Gość ehh.....
Ludzie wszystko jest w ulotce!! Poza tym kto wam te leki przepisuje jak nie lekarz? Przecież po to jest żeby pytać. Pigułka zabezpieczna od dnia jeśli została zażyta 1 dnia okresu. To takie trudne? Jak się wierzycie w działanie to nie bierzcie, po co się truć skoro i tak kochać się nie można...

Gość ehh.....
Ludzie wszystko jest w ulotce!! Poza tym kto wam te leki przepisuje jak nie lekarz? Przecież po to jest żeby pytać. Pigułka zabezpieczna od dnia jeśli została zażyta 1 dnia okresu. To takie trudne? Jak nie wierzycie w działanie to nie bierzcie, po co się truć skoro i tak kochać się nie można...

Gość BBaranicaa