Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gę gę

Szczupłe nóżki..jak to zrobić???

Polecane posty

Gość gę gę

co robić aby mieć szczuple nogi?? Ja jestem szczupłą osobą, nawet chudą, lecz moje nogi... no..wydają mi sie obkulane..? moze za bardzo umiesnione.. albo mam schiza;) ale prosze was jak znacie jakies sposoby na szczuple nozki to poradzcie.. Pozdrowienia;**

Gość asiad
a ile masz wzrostu i ile cm w najszerszym miejscu?

Gość ho ho
ja odkryłam niezły spob i to całkiem przypadkowo...otóz kupiłam piłke,gumową taka dla dzieci na plaże jakby i leząc na łozku na plecach podrzucałam sobie piłke a pozniej wzięłam miedzy stopyi zaczęłm przyciągac nogi do siebie, opuszczac proste nogi jednak cały czas trzymajac piłke miedzy stopami albo podrzucałam piłke i spowrotem lapalam stopami....ćwicze tydzien co do czasu to zwykle cwicze przy jakichs ulubionych rytmach i licze na piosenki ale tez nei za długo tylko co lepsze po kilka razy dziennie bo to fajna zabawa :) i widze poprawe skóra bardziej napręzona zeszczuplały mi uda i łydki a do tego chodze na krótkie spacerki :) pozdrawiam :)

Gość ho ho
przepraszam za błędy ale spiesze sie spac a chciałam pomoc bo miałam ten sam problem ;) pozdrawiam

ja nie wiem jak wy to robicie ze po tygodniu widzicie poprawe? :O ja chocbym zrbobila sobie wczesniej zdjęcia i tak nic bym nie zauwazyla :O ale to moze ze mną cos nie tak :P

Gość gę gę
mam 170cm wzrostu i w udzie 45-46 to według mnie baardzo źle:( a cio wy o tym sadzicie hmm?

Gość ho ho
zauwaza sie po ubraniach a mam akurat tak ze szybko chudne z tych parti ciała które regularnie ćwicze ;) i moze stad ta szybsza poprawa ;)

Gość *nika
to wcale nie sa grube uda!!

Gość gę gę
no to moze poprostu sa jakies nieproporcjonalne... albo... niekształtne.. ehh przez nie pewnie nie bede mogła sobie kupić rurek o ktorych od dawna marze..:( i dupe mam wielka:( 87cm w najszerszym jej miejscu:/ to duzo??

Gość Beatrycze*
kochana jestes szczuplutenka kupuj rurki i nos :) i czuj sie super :D :)

Gość yyyy
o qrwa dziewczyno ty nie masz grubych nog tylko cos z glowa chyba ja mam 170 i mam w udzie 57 chyba w najgrubszym mijscu yy i zbytno kompleksow nie mam z tym ze uwazam ze mam gruba lyde :/ gdybym miala 46 to bym na samych majtkach chyba chodzila Pozdrawiam

Gość Biernatka
zgadzam się z poprzedniczką wcale nie masz grubych ud! Chyba gróbych ud nie widziałaś

Gość ndnddd
DZIEWCZYNO TY MASZ ANOREKSJE CHYBA:(MASZ STRASZNIE CHUDE UDA..STRASZNIE I PRZERAZLIWIE:(

to nie są grube uda!!!! zakładaj spódniczki i korzystaj z lata :) a od siebie moge polecić balsam do modelowania nóg z Avonu :) naprawde fajnie wyglądają właszcza w upalny letni wieczór do spodniczek krótkich :D sie fajnie swięcą :)