Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sad -

ZUCIŁA MNIE DZIEWCZYNA CO MAM ZROBIĆ -

Polecane posty

Gość Sad -

Drogie Panie to właśnie do was jest skierowany ten temat. Potrzebuje waszej rady a mianowicie kilka dni temu rzuciła mnie dziewczyna 3 lata starsza odemnie (ja mam 19 lat). Jako powód podała to iż jej uczucie wygasol. Byliśmy ze sobą 9 miesiący. Ostatnie 2 tyg spędziliśmy na drobnych kłótniach a zaczeło się od tego iż zaproponowałem jej depilacje mieejsc intywnych. Kolejnym powodem kłótni było to iz ona chciała się spotkać z cholpakiem którego poznała na nauce jazdy, a chiała to zrobić aby sprawdzic czy on ją podrywa. Dodam także iż próbowałem jakoś odnowić nasz związek( zabrałem ją na piknik wromantyczne miejsce) Obecnie nie jesteśmy razem 6 dni a ja nie wiem czy mam dać jej czas czy mam zacząć zabiegać ponownie o jej uczucie a jeśli tak to jak? PROSZE O WASZĄ POMOC!!!! P.S: jestem pewien ze ona nie ma innego chłopaka a dokładnego powodu jaki ja do tego skłonił nie mogę ustalić albo go po prostu nie ma

Gość ernestinabanza
musicie szczerze pogadać

Gość Sad -
Własnie rozmowy sie boje gdyż wiele osób mi mówiło ze im bardziej staram się o jej uczucia to tym bardziej ją zniechęcam dlategonie wiem czy mam na jakieś 2 tygodnie a moze dłużej zarwać z nią kontakt czy próbować walczyć o nia wszytkimi dosępnymi metodami.

Danie jej czasu tez jest rodzajem walki o nia - tylko bardziej pasywnym. Jak nie zateskni to znaczy ze to sie skonczylo. Jak zateskni i zrozumie ze jednak jej zalezy na Tobie to mozesz tanczyc sambe.

Gość wiszrot
zasadz jej anal intrudera od razu zmieni nastawienie

Gość Sad -
grażko teraz ją rzucic to troche dziwne jeśli ona to zrobiła pierwsza? Nie wiem czy mam całkiwicie zerwać z nią kontakt czy może odzywać się puszczać strzałki. Wiele osób mi to odradza, mówią nawet abymsobieznalazł nową dziewczyne ale ja nie chce przekreślać tych 9 miesięcy che spróbować to uratować tym bardziej ze to była naszapierwsza kłótnia

Celowo napisałam z tak okrutnym błędem ortograficznym ale to po to, żeby Ci dopiec bo i tytuł jest z błędem. :) Skoro Cię rzuciła, to \"puszczanie strzałek\" będzie dowodem na narzucanie jej Twojej woli, innymi słowy domaganiem się kontaktu za wszelką cenę. A przecież, kiedy się kogoś \"rzuca\", to nie po to by oczekiwać od \"rzuconego\" jakiegoś znaku, tylko po to by wymazać go z pamięci. Co do przekreślenia \"tych 9 miesięcy\", zapewniam Cię, że inni mogą mieć gorzej bo muszą przekreślać wiele lat i radzą sobie jakoś. Tak więc, nie przesadzaj z tą niedonoszoną ciążą ;) 🖐️

Gość Sad-
A jesli bym poczekał kilka tygodni, a po tym czasie wysłał bym jej kwiaty z listem. Bym podawał sie za kogoś innego, liście także bym załączył nr tel przez który byśmy sie kontaktowali. Miał bym może wtegdy szanse ją poderwać i czy czar by nie prysł gdy ona by się dowiedziala kim jestem.

Gość a ja tak...
zerwij z nią kontakt. jak kocha to wroci. nie ma innej rady :)