Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blablax1

Brzydkie ciało kobiety

Polecane posty

Gość blablax1

Mam pytanie do innych facetow ktorzy mają juz dzieci. Otoz moja kobieta urodzila mi syna i doceniam ja za to i kocham , ale niestety nie moge patrzec na jej ciało. Ma teraz obwisły brzuch pokryty rozstępami i jej piersi tez nie sa juz tak apetyczne...Przestała mnie pociagac fizycznie, co z tego ze po porodzie wrocila do swojej poprzedniej wagi i jest szczupła skoro i tak nago wygląda paskudnie. Niewiem co mam robic,napewno jej o tym nie powiem bo nie chce jej urazic nadal ja kocham ale chyba juz nigdy nie bede jej pragnął, czy macie moze podobny problem ?? poradziliscie sobie z tym jakos ?

Gość tak poradziłam sobie z tym
bo się rozwiodłam

Gość istota szara
tak to jest z gówniarzami, którzy cenia w kobiecie jedynie ciało a ty taki piękny jestes i jędrny? też ci brzuch urośnie , tez wyłysiejesz - i pewnie przestanioesz ją pociągać

Gość kariatyda
esteta się znalazł

Gość przykre to
że widzisz tylko obwisłe cycki i rozstępy. A nie widzisz, że to matka twojego dziecka, nosiła je pod sercem, urodziła w bólach. Jesteś strasznym egoistą.

Gość istota szara
Jeszcze bym zrozumiała , jakby laska przytyła 50 kilo i stanęła na wadze 130 kilo, obżerała sie czipsami i twierdziła , że musi dużo jeść , bo karmi. Chodziła z tłustymi włosami, rocznymi odrostami i zakładała wyłącznie dresy. Ale ona schudła, postarała się , żeby wrócić do dawnego wyglądu. Jedyne, co zostało - to ta rozciągnieta skóra i obwisłe cycki. Jesteś żałosny, kolego.

Gość może troche czasu jej daj
wrócić do formy to nie takie hop siup....conajmniej rok musi minac.....to po pierwsze, a po drugie uroda i tak z wiekiem przemija..... jak tego nie rozumiesz, to znaczy, że nie dojrzałeś ani do małżeństwa ani do bycia ojcem!

Gość a jeżeli byś ją naprawdę
kochał, to nie zwracałbyś uwagi na takie nieistotne sprawy.

Gość istota szara
Ale znam takich numerantów. Biora się za superlaseczki i myslą , że tak już będzie zawsze. Przytyje - dramat. Obetnie włosy - dramat. Założy inne gacie niż stringi - dramat. Ja mam rozstępy od 15. roku życia. Dla takich panów jak ten tutaj - pewnie odpadam zaraz w przedbiegach. Na szczęście mój mąż nie ma takich problemów

Gość idealista przeciez ty
nie masz szans na kobietę, a co dopiero na seks. Po takich wypowiedziach również mi sie odechciewa zamążpójścia i rodzenia. Kupa niewytrzepanych palantów. Że też są kobiety, co wam dupy dają!

Gość istota szara
zresztą to podpucha założył temat i poszedł

wlasnie przez takich facetow kobiety maja kompleksy. ciagle tylko wymagacie a sami nie dajecie nic

Gość erotikus
o kurwa ... , nie wnerwiaj się, są jeszcze normalni mężczyźnim znajdziesz takiego, powodzenia

nie rozumiem dlaczego na niego wskakujecie. czy on jest winny tego,co czuje? przeciez nie odpowiadamy za to,co czujemy,tylko za to,co z tymi uczuciami zrobimy. a on probuje sobie poradzic,pytajac o rade.osobiscie doradzilabym rozmowe z psychologiem. facet napisal,ze docenia ja pod kazdym wzgledem,nadal kocha,jednak pociagu seksualnego nie czuje...

Gość nie ma już normalnych
mężczyzn, będę sama do końca życia :(

Gość wskakujemy bo nie rozumiemy
takiego podejścia, jeżeli nie ma pociągu do żony po porodzie, to co będzie dalej?

moja rada to nic jej nie mowic,wrecz prawic komplementy (ale nie klamstwa,mozesz np. powiedziec jej,ze pieknie wyglada np. gdy jest w ubraniu)-aby podbudowac jej pewnosc siebie. natomiast z drugiej strony oszczedzaj kase i jesli ona zacznie narzekac i zwierzac Ci sie ,ze nie cierpi swoich piersi,wiedy powiedz jej,ze jesli tak bardzo chce,to niech pojdzie na operacje. jednak przede wszystkim porozmawiaj z psychologiem aby lepiej zajrzec w swoje wnetrze i odnalezc swoje najglebsze uczucia do niej i je nazwac

Gość blablax1
sorry ale nie pytałem o zdanie kobiet .KOcham ją nadal i sam nie jestem dumny ze swoich odczuc dlatego tu napisałem.Jestem pewnien ze niejeden facet jest w podobnej sytuacji tylko o tym nie mowi.I własnie ich zdanie chciałem poznac

jednak moim zdaniem nie jest to kwestia podejscia tylko odczuc. jaki wplyw macie na to,czy maz podnieca Was seksualnie? przeciez facet nie napisal,ze chce ja opuscic z tego powodu,nawet nie poruszyl z zona tego tematu,bo wie,ze bylby swinia. on chce znalezc sposob na poradzenie sobie z sytuacja

Gość ale to jest
kobiece forum, przynajmniej w większości

Gość może troche czasu jej daj
są jeszcze normalni, są :D no dobra.... nie czuje pociągu seksualnego..... czy nie trzeba się było nad tym zastanowić zanim decydowali się na dziecko? przeciez wiadomo, ze ciało to nie guna, co ja mozna bezkarnie rozciagać.... ciąża, to duża zmiana dla organizmu..... zanim wróci się do formy musi trochę czasu minąć.... jak chce rady, to niech po prostu zachęca zonę, żeby o siebie dbała, ćwiczyła, niech jej zafunduje jakieś spa, masaże itp ..... ale prawda jest taka, ze z upływem czesu i tak ze zmianami w wyglądzie i zony i swoim, będzie sie musiał pogodzić. hmmm....co ciekawe, ja zawsze nawet przesadnie o formę dbałam i dbam..... a mój maż zawsze powtarza, że najseksowniejsza dla niego i tak byłam własnie w ciąży, mimo, ze przytyłam 20 kg... wiem, że nie kłami, chodźby potym jak czesto uprawialismy wtedy seks....

a na jej ewentualne uporczywe pytania czy piersi Ci przeszkadzaja,odpowiadaj z uporem,ze kochasz ja pomimo,iz teraz gorzej wygladaja.

Gość zabiegi kosmetyczne
zabiegi kosmetyczne czynią cuda, zasugeruj jej delikatnie - ale musisz liczyć się z kosztami

Gość harrmon
Nikt niech nie mowi ,ze wyglad naszej partnerki nie wplywa na nasz apetyt seksualny.Ale dziwne jest ,ze kobieta w tak mlodym wieku moze sie niepodobac,zwlaszcza ze po porodzie nie przytyla czy wrocila do poprzedniej wagi.Z kolei znam wiele kobiet ,ktore po zamazpojsciu sobie odpuscily ,przestaly kontrolowac wage i tu kobiety moga miec pretensje do siebie ,ze nie pociagaja facetow.Jako trwajacy w dlugoletnim zwiazku moge powiedziec ,ze kobieta moze byc dla nas dlugo ,bardzo dlugo atrakcyjna .Milego dnia.

Gość RAAF-----77
i będziesz musiał sypiać z tym brzydkim kaszalotem do końca swych dni :) małżeństwo jest jak więzienie - każdy kto sie w nim znajdzie chce jak najszybciej sie wydostać na wolność - jak nie ucieczka (rozwód) to chociaż przepustka (zdrada) :)

Gość mijami
a ile czasu minęło od porodu?

Gość sensorr
Ja tez nie mam powodu do wzwodu :-(