Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siuńka88

potrzebuję rady w sprawie tabletek anty...to ważne

Polecane posty

Gość Siuńka88

Biore yasmin chociaż to raczej nie ma tutaj wiekszego znaczenia. Zaczęłam brać kolejne opakowanie bez 7-dniowej przerwy ale nie moge brać ich do końca opakowania bo wtedy okres wystąpiłby w dniach egzaminów na basenie i nawet tampon by tu nie pomógł:P imoje pytanie jest takie: czy moge przestać je brać, wtedy zostanie mi siedem tabletek i wezme je dodatkowo do nastepnego opakowania po miesiączce? to dla mnie bardzo ważne dlatego proszę o odpowiedź:)pozdrawiam

Gość ok.ok.
Wdg mojej wiedzy możesz przerwać drugie opakowanie w dowolnym momencie /tzn po tylu dniach o ile chciałaś przesunąć okres/ i zrobić 7 dni przerwy. Tylko zacznij nowe opakowanie i już nie dokładaj sobie tych pozostałych 7 tabletek. Zostaw "na w razie czego" bo dwa takie wydłużone cykle pod rząd raczej nie są wskazane.

Gość Siuńka88
a czy moge w takim przerwać to opakowanie, nie dokładać do następnego a dołożyć do tego które bedzie po nastepnym..bo chce w ogóle zmienić te tabletki:)

Gość ok.ok.
No pewnie możesz znów sobie przesunąć.. Tylko jak chcesz zmienić, to po co? Lepiej wybrać jedno całe do końca i zaczać brać nowe.