Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala_23

chcę umrzeć

Polecane posty

Gość mala_23

żałuję, że jestem takim tchórzem i nie potrafię

Gość mala_23
żałuję, że jestem tchórzem, że boję się popełnić samobójstwo

Gość prawie_A
nie chce sie zabic tylke chcesz zyc inaczej eh... co ci da smierc? nie wiesz tego-moze byc strasznie i co wtedy odwrotu nie bedzie a tu masz jeszcze wybor mozesz wszytsko zmienic :P

popełniając samobójstwo trafisz do ostatniego kręgu piekła i będziesz cierpieć wieczne katusze. nie wart. no i Bóg Ci nie wybaczy tego.

Gość prawie_A
wiesz Bog jej wybaczy na pewno :P taka jego rola :P

Gość mala_23
a co mnie obchodzi Bóg ja nie wierzę w Boga dlaczego chcę umrzeć? bo każdy dzień to jeszcze więcej irytacji, frustracji, łez i bólu mam dość tego, nienawidzę siebie, nie mogę sobie ze sobą poradzić, cały czas płaczę i mam dość wszystkiego

a może weź się w garść i nie skupiaj uwagi na sobie ? Tylu ludziom możesz pomoc,po co tracic czas na żale i wyrzuty ?

Gość kochająca babcię
Idź do psychiatry i pogadaj. Może masz depresję. Dostaniesz leki i Ci przejdzie. Nie popełniaj samobójstwa , bo to potworne okrucieństwo w stosunku do tych, co zostają. Nie warto. Czeka Cię wiele pięknych dni, ale musisz sobie pomóc. Do psychiatry nie trzeba skierowania.

Gość mala_23
ja jestem do niczego i nie mam zamiaru kogokolwiek swoją osobą męczyć, tylko żal mi mojego faceta bo on by cierpiał gdybym się zabiła, a nie zasłużył na cierpienie

Gość ja............
Ja te chciałabym umrzeć, albo zasnać na parę dni chociaż. Też jakoś sobie nie radzę bez niego...

Gość ja............
Jest tak kuźwa cieżko... Myślałam, że to łatwiejsze. Przestałam wierzyć w cokolwiek. A mówią, że jestem takim uśmiechniętym słoneczkiem. A ja ... gasnę.

Gość prawie_A
jesuuu kobieto wez sie w garsc... albo powiedz dokladnie o co chodzi... a nie takie farmazony

Gość JAK CZYTAM
takie bzdury to krew się we mnie gotuje.Dziewczyno,czy Ty wiesz co mówisz???."Chcę umrzeć" - i co?Czy to jest rozwiązanie problemów?Życie jest czasem ciężkie,czasem daje nam w kość,ale trzeba umieć sobie radzić i pokonywać wszelkie trudności. Nic nie przychodzi łatwo.Nie ma cudownego zaklęcia,które wybawiłoby nas z wszelkich kłopotów.To my musimy być dla siebie i dla innych tym "cudownym zaklęciem".To w nas jest siła.Śmierć i tak po nas przyjdzie.Więc nie pisz głupot tylko weż się za siebie.Idz do psychiatry - to żaden wstyd. Zycie mamy jedno i nikt nam nie podaruje drugiego.

Gość a ja tak...
bedzie dobrze tylko musisz zaczac w to gleboko wierzyc. od dzisiaj mow sobie, ze jestes szczesliwa, a za jakis czas tak wlasnie bedzie. 🌼

Gość mala22222
Łatwo Wam mówić

Gość korneli aa
SAMOBOJSTWO TO EGOISTYCZNE POSUNIECIE!!!!!!!!!!!!!

Gość prawie_A
wiesz chciec i nie moc moze isc w parze... ale niech wreszcie odpisze czemu konkretnie... inaczej nikt jej nie doradzi