Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza86

problem , problemiK!P pomocy*

Polecane posty

Gość zuza86

Hej :) Mam pytanie dotyczace postinoru...czy jak po zazyciu go nie wystapilo (po 2-3 dniach) krwawienie to czy jest cos nie tak? bo dziewczyny zawsze pisaly ze mialy krwawienie po zayciu go itd...a u mnie nie wystapilo a wiec juz nie wiem... z gory dzieki za odpowiedz;*

Gość ehh.....
Ja nie miałam żadnych objawów po zażyciu. Okres się spóźnił kilka dni i był normalny. Po nie miałam krawienia. Każdy reaguje inaczej.

Gość zuza86
aha dzieki:) myslalam ze juz cos nie tak jest:P bo kazda laska mowila ze miala krwawienie i silne bole brzucha...a ja zadnych objawow takich nie mialam:P i przestraszylam sie ze moze ten postinor nie zadzialal...

Gość ehh.....
Po dostaniu okresu wyliczyłam, że gumka pękła akurat w dniu owulacji. Także ryzysko było spore. Zażycie przeszłam bezobjawowo i zadziałał. Także się nic się nie martw. Nie wszyscy reagują tak samo i nie ma reguły.

Gość zuza86
hehehe ja mialam taka sama sytuacje ...takze pekniecie gumki:P dlatego teraz to tak w ogole zastanawiam sie nad tabletkami...ale boje sie tego ze moge przytyc(mam troszke tendencje do tycia) a teraz wakacje....hmmm...