Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulaaaaaaaaaa

powiedzcie mi

Polecane posty

Gość ulaaaaaaaaaa

czy w tipsach moge isc na basen? na godzinke :)

Gość zośka alamitka
nie, nie możesz. najlepiej w ogole nie wychodz z domu bo wstyd z tipsami

Gość ulaaaaaaaaaa
zazdrośnica:P jakbys zobaczyla tipsy, powiedzialabyś, ze to moje paznkocie

Gość niestety ulaaaaa
ZAWSZE widać że to tipsy zawsze nikt nie ma TAKICH paznokci

Gość *dominika*
a bys sie zdziwila jakbys zobaczyla moje;) mam taki kształt i tak potrafie je zrobic ze dziewczyny ktore mnie nie znaja i zobacza moje paznokcie to nie moga uwiezyc ze to prawdziwe;p czasem musza je dotknac bo mysla ze to tipsy:) nie mam szponow tylko ladne paznokcie, a tipsow nie zaloze bo nie mam takiej potrzeby skoro moje naturalne sa mocne i ladne:) a na basen to nie ma problemu mozesz isc;)

Gość pusta szklanka
skoro mozna sie kapac w wannie i myc naczynia to na basen tez, co za glupie pytanie

Gość ulaaaaaaaaaa
wszytskie moje kolezanki tez byly pewne, ze to moje paznokcie, nie mogly uwierzyc, ze to tipsy wszelkim zazdrosnicom mowie:P tipsy nie musza byc strasznie długie, z białą koncowka, naklejkami, kwiatkami, cyrkoniami i bog wie czym;/ moje są krotkie, pomalowane na jeden ciemny kolor (bordo) wyglądają jak naturalne :P pusta szklanka---> nie wiem czy wiesz, ale na basenie, woda ma chlor :o

Gość po cholerę robić
sobie paznokcie wyglądające jak tipsy??

Gość ulaaaaaaaaaa
wyobraz sobie, ze nie kazdy ma swoje mocne, nie lamiące sie, ładne z reszta:P wstyd sie przyznac, ale obgryzlalam i nie wyglądaly zbyt ładnie;)

Gość dobrze noście tipsy
ale nie ściemniaj, że wyglądają naturalnie PS. odpowiadając na Twoje pytanie - klej powinien wytrzymać basen i wiele innych rzeczy

Gość ulaaaaaaaaaa
nie sciemniam..ale Ty sobie wierz w co chcesz;) trudno, przekonywac na sile nie będe ;) PS. dzięki;) zaraz ide;)

Gość *Dominika*
skoro tak uwazasz to po cholere wogule dbac o swoje paznokcie co?? niech beda rozdwojene obgryzione i na dodatek brudne:P:P:P:) ja lubie miec ladne i zadbane paznokcie a to ze ludzie czasami myla je z tipsami bo nie maja pojecia ze z naturalnymi paznokciami tez tak mozna zrobic to inna sprawa:)

Gość tojestwlasnie
a gdzie ja powiedzialam, ze po cholere o nie dbac?;/ moje naturalne sa bardzo słabe, rozdawjają sie, brzydko wyglądają chyba lepiej, ze mam naturalnie wyglądające tipsy niż własne, brzydkie, ale naturalne;/ czy Wam tak ciezko zrozumiec, ze natura nie wszytskich obdarzyla mocnymi paznokciami? ;/

Gość huba duba
Właśnie, że tipsy moga wyglądać naturalnie. Moja mama takie ma i jak je zobaczyłam, to nie mogłam uwierzyć, że to nie prawdziwe. Miała po prostu bardzo łamliwe, a tipsy, to znaczy jakieś tam akrylowe(nie wiem czy to to samo)ma bardzo krótko spiłowane, pomalowane na jeden kolor i bardzo ładnie i naturalnie to wygląda. Nie rozumiem tych co wszystko wiedzą lepiej i wszystko krytykują!

Gość ulaaaaaaaaaa
huba! :) w koncu ktos normalny ;)

Gość a ja nic nie chce moiwc
ale woda w kranie tez jest chlorowana

Gość ulaaaaaaaa
ale raczej nie tak bardzo jak w basenie ;)

Gość *Dominika*
->to jest własnie polecam maczanie paznokci w miseczce z ciepla oliwa z oliwek i kroplami cytryny+ tani preparat drozdzowy w tabletkach Dromin.NAPRAWDE pomaga. paznokcie sa o wiele mocniejsze gdy sie je piłuje na kwadrat (no chyba ze ktos nie lubi takiego kształtu paznokci) :)

Gość *Dominika*
a ten tekst byl to kolezanki ktora uwaza ze po co robic sobie paznokcie ktore wygladaja jak tipsy;). ja nie mam nic przeciwko tipsom, sama by zalozyla gdybym miala slabe paznokcie.. a glupie jest myslenie ze jak jakas dziewczyna mam tipsy to jest pusta lala itp:/

Gość ulaaaaaaaaaaaaaa
do pustych lal akurta nie naleze, smiac mi sie chce na ich widok;) ale dla niektorych jest nie do przyjecia, ze tipsy mogą wygladac naturalnie i kobieco;)

Gość *Dominika*
bo takie jest polskie dosyc ograniczone i konserwatywne spoleczeństwo niestety.

Gość ulaaaaaaaaaaaaaa
a tipsy to złoooooo:P tak samo jak solarium... niektorymsie wydaje, ze jak sie idzie na solarium tylko tylko po to, zeby sie spalic, a jak ktos ma tipsy to szpony z rozowymi kwiatkami:P

Gość *Dominika*
dokladnie:D nic tylko sie smiac z takich popadajacych w skrajnosci:) najlepiej to zakopac ich po szyje na polu i z kosa chodzic:D

Gość ulaaaaaaaaaaaaaa
ja mysle, ze to sie czasem bierze z zamkopleksienia krytykujacych pan lub...po prostu z zazdrosci ;) tak mam tipsy!:P i dzis bylam na solarium :D

Gość *Dominika*
i tak trzymac:D dlatego ze zima i wiosna chodzilam na solarium od czasu do czasu to teraz po paru dniach opalania juz mam ładny brązik:D:D teraz wystarczy mi słońce ale na jesień znowu na plastikowe łóżko:D i to na depresje zima pomaga:D