Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anteczka

STRIPTIZ !!!

Polecane posty

Gość anteczka

ktora z pan robi striptiz swojemu mężczyznie?? ;> jake są reakcje na widok tego typu zabawy ? :> ja mam zamiar zrobic striptiz swojemu mężczyznie przy piosence "You can lieave your hat on" i chciałam zeby ktos mnei zdopinbgował czy wart robic striptiz :D:D piszcie przy jakich wy piosenkach robicie striptiz i jak go wykonujecie... :) musze przełamac lody bo troche sie wstydze :p ale mam nadzieje ze sie nei osmiesze hehe a juz bardziej sie boje ze ja wybuchne smiechem hehe :) pozdrawiam

Popieram inicjatywe. Ważne by się ostro wyginać i w miare szybko zrzucić ciuszki, a potem długo tańczyć nago. Fajjjneee :-) A muza każda dobra, gdy ma się poczucie rytmu.

Tomaszek - własnie chodzi o to by dłużej sie rozbierać i dawkowac emocje i napiecie .Muzyka znie ma znaczenie - choc disko Polo - nie polecam :) Tomaszek - ale skad ty to możesz wiedzieć ?

powiem powiedz, powiedz czemu tyłki do góry cała sala się buja jeszcze jedna noc jeszcze jeden dzień, aż zapłonie światło ... Bo mam w tym duże doświadczenie i kilkaset striptizów już oglądałem, a raczej tańców nago. Piękne były.

Tomaszek- ble ble ble .................. Widać jeszcze nie wiesz co dobre .

Jeśli masz wątpliwości chętnie Ci pomogę! Zrobisz przy mnie próbę generalną a ja ocenię fachowym okiem i doradzę co można poprawić ;)

Gość anteczka
hehe no no :D fachowe oko sie przyda hehe ale powiem szczerze ze zaczełam troche ćwiczyc :D przed lustrem w pokoju dotykac sie przy rozbieraniu tylko własnie musze sie przełamac i zachowac nie tyle powazna co zamyslona mine :p

Gość anteczka
a wy jak to robicie kobietki ?? :)

Gość anteczka
hmmmm a chciałabym tez wprowadzic motyw z truskawkami albo jakimis soczystymi owocami i moze bitą smitanką czy śniezką....ale nie wiem w ktorym momemenci ...co radzicie?? czy moze ten motyw zostawic na kolejny raz czy moze jednej nocy zafundowac mu taka rozkosz? :P

Jak szaleć to na całego . Kup bita śmietane w spreju i w odpowiednim momecie niech ja z ciebie zlize . A co .

Gość anteczka
ok !!!!!!!!!!!!!! :p będe robiła wszystko powoli żeby go rozpalic :P dzięki za pomoc :) chyba juz sie przełame ;)

Dziewczyno do dzieła . Zobaczysz , ze to bedzie tez dla ciebie podnieta nie tylko dla niego :)

Gość anteczka
oookkk :D:D jeszcze raz dzieki wielkie

Gość ja o tym...
warto, bo to fajna zabawa ;) Wpadlas na ten pomysl po obejrzeniu 9 i 1/5 tygodnia???

Gość anteczka
nie własnie...tylko siedziałam ostatnio i włączyla mi sie własnie ta piosenka z tego filmu i często słyszałam własnie o striptize Kim w tym filmie bo samego filmu to nei widzialam ;) i cos mnei tak naszło zeby to zrobic :)

Anteczka----> to co? Kiedy próba? Bo muszę sobie zarezerwować czas w kalendarzu ;) :classic_cool:

Gość bywalcu 1 a ty taki serio
napalony na ten striptiz?przeciez niewiadomo co to za kaszalot ukrywa sie po drugiej stronie, oczywiscie bez urazy autorko:)

Gość anteczka
hehehe nie no spoko ale to prawda uwazaj bo niewiadomo kto czai sie po drugiej stronie moj drogi bywalcu ;) a proba generalna będzie jednoczesnie oficjalnym pokazem :p mze kiedys sie odwaze jeszcze bardziej nagram sie i wam pokaze co tam umie zdziałac ;)ale najpierw musze przełamac sie przed moim facetem :D:D

Spoko! :classic_cool: Mam bardzo pojemny gust dlatego nie pytam o wiek czy typ urody. Obejrzę występ okiem konesera to wyrobie sobie opinię. Dla mnie ok 98% kobiet wygląda lepiej bez ubrania dlatego nie boję się zaryzykować być widzem amatorskiego striptizu. Mam tylko nadzieję, że anteczka to nie pedzio albo shemale podszywający sie pod kobietę bo wtedy to bym się wqurvił niewąsko... :o Pozdrawiam i czekam na termin próby! :)

a na seks też moge liczyc?czy tylko pokaz i każde odchodzi w swoja strone?;)

Gość anteczka
hmmmm no kusząca muzyczna propozycja... :D zastanawiam sie tez nad piosenka Marvina Gaye "lets get in on" ;)

Sorry, ale nie kminię czy osoba zwracająca się do mnie jest autorką topiku czy inną amatorką poćwiczenia striptizu. Odpowiem więc ogólnie: ja proponuje tylko bezintersowną konsultację występu. Gdyby jednak urocza artystka była zainteresowana czymś więcej - nie widzę przeszkód. Co do podkadu muzycznego - preferuję bardziej romantyczne melodie ale wybór należy do wykonawczyni. Pozdrówka!

oczywiscie nie jestem autorka topiku co nie przeszkadza mi w tym, ze rowniez jestem zainteresowana konsultacja ;) narazie moze ograniczymy sie tylko do konsultacji a pozniej zobaczymy na dalszy rozwoj sytuacji. Moze zaproponujesz bywalcu jakas wlasna romantyczna propozycje na podklad bo jakos baaardzo nieporadnie wychodzi nam dobor repertuaru

Niestety w sprawach muzycznych jestem dyletantem. :o Fajny striptiz można zrobić do prawie każdej melodii. Ważne jest aby artystka miała pomysł jak do niej dobrac choreografię. Jeśli chodzi o konsultację - mój mail jest w profilu. Pozdrówka!

Gość anteczka
no piosenka musi miec w sobie cos...gitara jest na miejscu bo robi nastruj :p nie mzoe to byc kołysanka bo to ma rozbudzic nie usypiac:)

wiesz co anteczka jak cos fajnego znajdziesz to wrzuc tutaj, ja poki co musze zmykac. Bywalcu to jeszcze tylko napisz z jakiego rejonu jestes i wowczas zorientuje sie czy mam sobie wogole zaprzatac glowe pisaniem do Ciebie w sprawie konsultacji