Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koto_wu

Dziwna wydzielina - jaki lek bez recepty

Polecane posty

Gość koto_wu

hej, właśne wrociłam z Mazur, kąpalam się w jeziorze i zaobserwowalam, ze moja wydzielina z pochwy zmieniła konsystencję i zapach - jest gęsta, lepiąca i zapach ma kwaskowaty - czy to znaczy że złapałam jakąś infekcję podczas kąpieli? Jaki lek bez recepty mogę zastosować ewentualnie czy udać się do lekarza po jakiś lek? Ostatnio byłam juz ze wszystkich świnstw wyleczona i prosze...znowu sie zacznie :(

Gość mongra
niestety jak zaczniesz leczyc sie na wlasna reke mozesz sobie niezle zaszkodzic, albo jak juz pomoze to na krotko i wroci ze zdwojona sila. ja mialam problem ze skora po kapieli w jeziorze, eksperymentowalam sama i niestety pogorszylam sprawe a poszlam do dermatologa ktory przepisal mi masc robiona z apteki i po dwoch opakowaniach wyleczylam sie. wiec biegiem do lekarza.

Gość zaciekawiona kasia
mysle ze jak wydzielina jest kwasna to nie moze byc bardzo zle ale daj zbnac co lekarz powiedzial bo jestem ciekawa

Gość judytuchaaaaa
Najwyrażniej złapałaś jakąś infekcje kup sobie waptece bez recepty TANTUM ROSA to jest taki proszek który się rozpuszcza w wodzie i przemywaj sobie powinno pomóc a jak nie to udaj się do lekarza