Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudzinka jakich malo

MAM PROBLEM STRASZNY!WAŻE TYLKO 58 KILO DO WZROSTU 172 CM CO ROBIĆ??

Polecane posty

Gość śmiech na sali naprawdę
moja mama ma identyczne parametry - 172cm wzrostu i 58kg, ale ma już 50 lat więc o czym tu mówić w przypadku młodej dziewczyny? o jakiej chudości Ty mówisz? to idealna waga do tego wzrostu przecież więc nie wymyślaj bzdur

jestes strasznie gruba swinia schudnij beczko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1wazysz az 58!! gryba krowa, słon i swinia opychajaca sie jestes..zarosłas tłuszczem

Gość SDFF
CHUDZINKA JAKICHCH MAłO JESTES TAK PRAWDE SPASIONNYM PROSZCZAKIEM I SPAśLAKIEM JAKIOCH QRWA MAłO!!!!!

Gość FACIOKACIOPRZYSOJNIAK11
TY GRYBY SłONIU.,.I TY CHCESZ PRZYTYC!!SCHUDNIJ GRUBASIE!!!

Gość dziewczyna zaklada
dziewczyna zaklada`codziennie mowy temat o tym samym:/ a najlepsze jest to ze wcale nie jest za chuda. niektorzy naprawde są za chudzi i maja problem tepa kretynko ...

Gość MoDeLkA-19
moja kolezanka to dopiero chudzina. Ma ok 162cm wzrostu ale wazy chyba z 45kg... i to ona jest co najwyzej chuda ty jestes w sam raz !Na twoim miejscy chciuaolabym schudnac szczeze mowiac...

Gość do Modelki
Twoja kolezanka jest szczupla ale nie chuda...moja przy 169cm wazy 45 kilogramow,

Gość ja mam 169
i waze 56 i wcale nie jestem chuda

Gość a ja a ja
mam 167 cm, jeszcze niedawno ważyłam 53 kilogramy, ale schudlam do 50, 5 kg... dieta ćwiczenia...generalnie wcześniej nie wyglądałam źle i chodziło mi bardziej o wypracowaniwe odpowiednich porporcji ciała...ale teraz nagle wszyscy mówią mi, że wychudłam, a jedna koleżanka powiedziała, że wygladam brzydko....

Gość ja mam 169
to pewnie z zazdrosci :)50 kg przy twoim wzroscie super ja daze do tego zeby wazyc 52

Gość a ja a ja
no właśnie, on jest troszkę większa, tzn nie gruba, ani nic z tych rzeczy, ale po prostu grubsza ode mnie...a najlepsze, że siedziałysmy sobie we trzy z jeszcze jedną koleżanka, która ma 170 cm wzrostu, waży 45 kilogramów....i to ja okazałam sie wychudzona i to ja brzydko wyglądałam, chociaż zaznaczam, że ta trzecia koleżanka jest z koleji no neistety jak szkielet....(ona chce przytyć znowu), heh każda nieszczęśliwa:P

ej przestańcie chcecie zeby \"patyczek\" wpadl w anoreksje, przeciez to taka chudzinka, Moj Boze 58 kg, przy tym wzorscie istna tragedia, idz sie utopic kretynko i nie zasmiecal kafe, bo robisz z siebie idiotke jakich mało

Gość MoDeLkA-19
ale ja niewiem dokladnie ile wazy moja kolezanka. Mowie po prostu ze jest chuda i mniej wiecej 45 moze sie myle moze wazy 42? chce sprowadzac leki na przytycie :) ale przyadza sie jej bez kitu !!!

Gość no spoko modelka
nie denerwuj sie:]....ja po prostu pisze co mi sie nasuwa po przeczytaniu tego...a skoro sprowadza, to pewnie masz racje, ale musi ważyć mniej...no chyba, że ma lekkie kości...pozdrawiam:]

Gość vip p
jest to sfrustrowane dziewcze szukajace czyjejś uwagi, bo taki topik to przecież prowokacja, ma zaraz pełno odpowiedzi i już się czuje lepiej no to masz i ode mnie - wg obecnych kanonów masz dobrą wagę i nie jesteś za chuda. zadowolona?

Gość pewnie nie jestPP hehehe