Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasdg

lioton1000 na rozstepy kto stosowal???

Polecane posty

Gość kasdg
nikt nie stosowal??????????????????????

lioton 1000 to chyba raczej na żylaki i bolące łydki... o działaniu na rozstępy nie słyszałam, więc nie stosowałam...

Gość kasdg
no wlasnie wiem ze jest na zylaki i bolace lydki dlatego nie wiem czy warto nim leczyc rozstepy

moim zdaniem nie warto, jak masz już rozstępy \"białe\" to lepiej użyj maści cepan na blizny- powinny się zmniejszyć, tylko trzeba być baaardzo cierpliwym...

Ja słyszałam od kolegów z siłowni że działa na rozstępy, ale sama nie stosowałam. Chyba dziwna jestem bo mi jakoś moje nie przeszkadzają.

Gość kasdg
uzywalam cepanu ale nie pomogl tylko smierdzial cebula a rozstepy mam dosc swieze bo sa jeszcze rozowo-sine

To stosuj jakiś żel czy krem na rozstępy. Dobry jest taki z dax cosmetics bodajże, nazwy nie pamiętam... Mi pomógł trochę, ale później zrezygnowałam z stosowania (eh, to moje lenistwo :() i się pojawiło znowu... Ale znowu muszę zacząć...

Gość kadg
do Neit nie przeszkadzaja ci rozstepy?? ja mam caly brzuch w rozstepach i mi strasznie przeszkadzaja w sumie te na posladkach to troche mniej bo ich tak nie widac no ale na brzuchu!!!!!!!!!

Gość kasdg
nic nie pomaga!!!!!!!!!!!

Gość kasdg
nie jeszcze nie probowalam a warto?? tyle juz kasy wydalam na te masci i kremy ze teraz jestem ostrozna i musze znac opinie innych

moim zdaniem warto. Mi pomagało, ale nie wiem czy Tobie też pomoże. Drogi nie jest bo kosztuje cos ponad 10 zł. trzeba smarować 2 razy dziennie. tylko nie pamiętam dokładnie jak on się nazywał :( I ważne jest też to, że jak wklepujesz żel to musisz robić masaż tych miejsc. Jeśli najbardziej przeszkadza Ci na brzuchu to powinnaś zataczać kółka- od najmniejszych po większe, poza tym szczypać, ugniatać, \"obijać\" skórę o siebie- tak żeby skóra się lekko zaróżowiła. Najważniejsza jest systematyczność!! Powinno pomóc...

Gość kasdg
dzieki;) moze sprobuje?

Gość kasdg
dzięki za tą stronę!!! Myślę że chyba lepiej jak wypróbuję ten krem bo jest na rozstępy a lioton1000 do nóg ale słyszałam że zawiera heparyna która niby działa na rozstępy