Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukającaaaa

czy ktoś z Was byl kiedyś poddany hipnozie?

Polecane posty

Gość szukającaaaa

od lat miewam stany lekowe, leczyłam się różnie, nic mi nie pomaga, nachodzą mnie ataki silnej arytmi, czasem mdleję, nie umiem już normalnie funkcjonować, mój psychiatra zaproponował mi hipnozę, trochę się boję, czy ktoś z Was może sie ze mną podzielić wrażeniami.

Gość szukającaaaa
uuup

Gość niestety nie byłam ale też
mam stany lekowe... zaczęło się jakes pół roku temu i nie bardzo wiem co z tym fantem zrobić. Mogłabyś powiedzieć jak to się leczy?

Gość szukającaaaa
up up

Gość szukającaaaa
NO JAK widac nie leczy się wcale, ja najpierw myślałam, ze mam coś z sercem, a teraz wiem, ze nie jestem na nic chora, mam nerwicę i to silnie zaawansowaną, nie radzę sobie, leków nie biore, bo wiem, ze to tylko krótkotrwała pomoc, trzba sięgać po coraz to silniejsze, a potem chodzi się jak po dragach....mój psychiatra polecił mi hipnozę, bo twierdzi, że może to miećpodłoże w dzieciństwie, że nawet sama o czyms nie pamiętam, a hipnoza to wyciągnie. ale ja się boję, ze coś się stanie w trakcie, że sobie o czymś przypomnę, a może lepiej nie pamiętać...

Gość niestety nie byłam ale też
czytałam ostatnio taką książkę ( polecam w empiku "Bunt ciała" A.Miller) i tam just napisane, że dopóki sobie nie USWIADOMISZ złych rzeczy z dzieciństwa dopóty twoje ciało nie da ci spokoju.