Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie...

boję się mu powiedzice, ze.....

Polecane posty

Gość boje sie...

Jestesmy ze soba 6 miesiecy teraz poczułam ze jest dla mnie kims waznym, ale boję sie powiedziec mu, ze go kocham. boje sie, ze nie usłysze od niego tego samoego.tez tak miałyscie??

Gość misie zdaje.
może jesteś po przejściach i dlatego tak masz?daj sobie czas!

Gość boje sie...
fak jestem po przejsciach. ale co mam czekac na to az pierwsza od niego usłysze "kocham"??

Gość misie zdaje.
tak

to poczekaj az on powie pierwszy.. albo poprostu daj mu czas... tak jak mi kiedys moj Skarb- na poczatku- mowil mi ze mnie kocha... a ja choc to czulam-nie potrafilam tego powiedziec... poprostu cos mi blokowalo... nie zostalam naucziona az tak okazywac uczuc...:( no i w koncu nauczyl mnie... tez zaczelam mu to mowic... kochamy sie nad zycie

Gość boje sie...
wiem, ze jemu bardzo na mnie zaleze i jest ze mna szczesliwy, bo czesto słysze od niego takie słowa. ale sama nie wiem. moze to za krotko 6 miesiecy. nie chce sie wygłupic. on tez nie jest juz dzieckiem.

Gość ntr
a dlaczego zyjesz w zaklamaniu ,a nie mowiesz mu tego co aktualnie czujesz?zwiazek powiniene byc oparty na szczerosci

Gość balbal
a dlaczegochcesz mu to powiedziec?? Niech facet zyje sobie w niepewnosci, chcesz zeby przestal sie starac, bo juz nie musi?? facetom takich rzeczy sie nie mowi, szczegolnie jak sam jeszcze tego nie powiedzial.

Gość boje sie...
moze macie dziewczyny racje...lepiej poczekac na jego słowa. eh.

Gość boje sie...
wiecie czego sie boje najbardziej, ze to jescze za wczesnie. kiedys była taka sytuacja...zartowalismy sobie i w pewnym momencie on powiedzial kocham cie ty moja marudko, ale wyczułam, ze mu sie wymskneło to. bo był pozniej zmieszany.

Zmieszał się, bo może też ma takie obawy jak Ty? Na pewno przyjdzie odpowiedni moment, że sobie to powiecie-nie ma się co zamartwiać na zapas. Najważniejsze, że okazuje, że mu na Tobie zależy, a słowa też na pewno padną. I nie jest ważne kto pierwszy To powie.

Gość sympatyczna1
dzieki kimmm :)

Gość sympatyczna1
zmieniłam nick