Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_myszak

kerska na powiece

Polecane posty

Gość ona_myszak

hejk;a] chce sobei zrobvic kreske ale nie umiem:D jak sobie zrobei to wyglodadam jak mis:D czym i gdzie malowac te kresiki tzn nad czy pod rzesami ?? pomocy a u góry tez?:P

Gość sonix
a czym robisz?:D eyelinerem musiala troche pocwiczyc zanim mi wyszly ok ;p ja maluje cienka linie od wewnatrz (ale nie powieki od wewnatrz:S) rozszerzajaca sie do zewnetrznego kacika. nie maluje calych kresek na dole bo mam wory pod oczami i cienie wiec brzydko to wyglada-zwezam kreske i do polowy mniej wiecej:)

Gość aaaaaaaaaaawwwwwwww
polecam robienie krski kredka czarna do oczow. super efekt, jak eyelinerem ale prostsza w rysowaniu

Gość autorka wpisu
jestem z katowic

ja robię sobie kreskę nad linią rzęs na górnej powiece, ale nie od samego kącika wewnętrznego tylko tak od połowy, kreska nie jest gruba, ale oko wygląda zupełnie inaczej, tak jakby było więcej rzęs:)

Gość ja zwykle..
robie byle jak kreske na gornej powiece i wyrownuje ja wacikiem nasaczonym mleczkiem kosmetycznym..jest wtedy ladna i rowna..nie rob kresek na dole, bo to pomniejsza oko..

Gość sialalalal uuu
zgadzam się z powyzsza opinia. Nie radze sobie kompletnie z eyelinerami :o Z kredką też, ale dzieki miękkiemu konturowi i patyczkom kosmetycznym z plunem do demakijazu jest perfect :o Z tego cow iem, metoda ta jest bardzo popularna ;)