Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taqua

Jak ujędrnić skórę na pośladkach i na brzuchu??

Polecane posty

Gość Taqua

j.w dodam ze mam trochę cellulitu i skóra na posladkach jest taka "sflaczała" jak temu zaradzic??cwiczenia?jakie kremy polecacie? a brzuch??schudłam i teraz jest taki troszke "pomarszczony" a chciałabym zeby był jedrny co poradzcie?

rób brzuszki na brzuch, kremy wyszczuplające wsmarowuj w posladki i brzuch, posladki spinaj wiesz jak.. sciskaj o! ;] bede jędrne wtedy :)) pozdrawiam ;P nie wiem czy udzielilam dobrych rad, ale tak mi sie wydaje ;*

Gość Taqua
a jakie kremy najlepsze??

Gość Biernatka
Krem z bielendy typu SPA do biustu pośladków i ud,róznego rodzaju inne balsamy ujędrniające a na brzuch to najlepiej standardowe brzuszki natomiast dobrym ćwiczeniem na pośladki jest napinanie i rozluźnianie pewnie wiesz o co chodzi i dodatkowo możesz szorować te miejsca szorstką rękawicą lub gąbką pozdrawiam

Gość Taqua
chyba kupię sobie taką szorstką rękaawice bo do mycia uzywam takiej "myjki" bo jakis oduczyłam sie myc gąbkami :) bielenda mówisz??spoko,cena mnie nie powiali ;) wiec spróbuję... chcę miec jedrna skóre w końcu :)

Gość Taqua
chyba kupię sobie taką szorstką rękaawice bo do mycia uzywam takiej "myjki" bo jakis oduczyłam sie myc gąbkami :) bielenda mówisz??spoko,cena mnie nie powiali ;) wiec spróbuję... chcę miec jedrna skóre w końcu :)

Gość Beax233
Kolagen ujędrnia

Gość Taqua
ale chyba drogi jest :(

Gość Biernatka
tak kolagen jest drogi wyczytałam w internecie że kosztuje ok.200zł ale nie wiem może jest tańszy mnie osobiście nie stać na kolagen więc musze sobie radziś innymi specyfikami też szoruje się szczotką ale nie wiem czy rzeczywiście pomaga

Gość Taqua
peelingi są dobre,np. z kawy ale babrać sie z tym a potem myć wanne to katorga ;) robiłam taki raz i po nim miałam mieciutką skóre :) było super!Ale naprawde duzo czasu mi to zajęło...i wanna mi sie zatkała z tej kawy :P musze popracowac nad ciałem bo sie rozleniwiłam i mam takie "sflaczałe" ehhh

Gość bik
spinanie to tak jakbys chciala zatrzymac mocz? a jeszcze jak dlugo robic takie cwiczenie pare minut dziennie wystarczy?

Gość Taqua
tak wogóle to czemu ciało traci jedrność?? mam 22 lata a mam ciało jak matka 3 dzieci :( kiedys nie było takich problemów! Moja mama ma 53 lata a nigdy nie miała rozstepów ani cellulitu!a do najszczuplejszych nie należy!! a ja,22 lata a mam takie problemy... kurcze mam dość tego,trzeba codziennie wcierac kremy,balsamy bo skóra jest tak uzależniona od tego..a jak nie uzyjesz to od razu traci jedrność...czemu sie tak dzieje? w końcu codzienna pielegnacja jest męcząca,tym bardziej ze rano nie ma sie czasu a wieczorem jest sie zmeczonym i nie ma sie siły na takie zabiegi...

Gość muffinka2
nie, to tak jakby chcialo ci sie kupe, a nie mialabys w poblizu kibelka;)

Gość Taqua
spinanie to takie zaciskanie posladków,czasem jak czujesz ze puscisz baka a nie chcesz bo jestes w towarzystwie to zaciskasz posladki zeby sie nie wypsnęło ;P...to o to chodzi ;) :)

Gość Biernatka
OOOOOOOO właśnie tak!!!!!!!

Gość muffinka2
taqua, to bzdura, ze jak przestaniesz sie smarowac, to skora traci jedrnosc. nie wiem po co ladujecie w ciala tyle chemii, tu chodzi o masowanie skory, a nie konkretny specyfik.

Gość madziXX
wiecie co ejst super..nie wiem jak to naywac ale takie cus y pasami , wchodzisz ..bieresz je na biodra itp i one drza ..tzn tak wibruja ... ale efekty sa..fajne

Gość bik
a no faktycznie najpiew nie za jarzylam i sprobowalam tak jakbym miala robic siku ale patrze nie dziala , pupa sie napina teraz czytam i sprobowalam wg waszej instrukcji pupa sie spiela:D dzieki

Gość Taqua
własnie wieszałam pranie i tak sobie sponałam posladki ze az bolało :) muffinka,moze masz racje,to wszystko to chemia...ale ja mam niestety tak ze jak nie pobalsamuje sie co prysznicu to czuje sie fatalnie we własnej skórze...:(

Gość Taqua
jeszcze jedno,co myslicie o motylkach??wiecie,takie cos co sie przykleja i to drga?? ktos to ma?działa??