Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4543534534

mam 26 lat dobre studia dobrze platna prace

Polecane posty

Gość 4543534534

i nie wyobrazam sobie zebym mial sie wiazac z jakas baba. Zarabiam 7 tys na miesiac i ta forsa jest tylko moja nie mam zamiaru sie z nia kims dzielic, a sa tacy frajerzy co oodaja zonie cala pensje ci to dopiero przegrali :o

Gość Lau
A ktos Ci kaze sie nia dzielic? Ja lubie sprawiac przyjemnosc kupujac prezenty mojemu chlopakowi, i vice versa. Ale jak chcesz to mozesz sie swoja kasa udlawic, spac na niej, a nawet podetrzec sobie tylek :)

Gość nie byla bym tego taka pewna
ale skoro tak twierdzisz???????????????? A niech Ci bedzie. Nie jeden chcial by tak "przegrac"

Gość 4543534534
dziewczyna pozniej zona a pozniej bachor = studnia bez dna :o :o :o

Gość tylko 7
Moj wujek zarabia 30 no ale on ma 50 lat, to może i z ciebie jeszcze cos wyrosnie

Gość mmmmmmmmmmm
powodzenia, pieniadze szczescia nie daja mimo ze szczesciu pomagaja............................ale na krótko!!!

Gość qededqed
być z kimś to również mnożyć swoje pieniądze

Gość Lau
Uuu ale masz problemy, kto Ci kaze miec dziewczyne, zone i dziecko, moj wujek jest kawalerem, bo nie chcial miec zony, ani dzieci i jakos zyje i jest zadowolony. Ktos Cie zmusza do malzenstwa? Chcialabym miec takie problemy jak Ty, widac jak ktos nie ma to sam sobie je stwarza.

Gość 23432432
i bardzo dobrze, bo zwiazek oznacza duzo wyrzeczen

Gość fg
człowieku masz kase to powinnes miec dziecko.Inaczej ma sie sprawa z biedakami ktorzy nie maja pieniedzy oni nie powinni miec dzieci. Jezeli szczescie daje ci tylko kasa ,to jestes smutnym czlowiekiem.

Gość tylko 7
moj wujek akurat ma zone i dziecko, juz dorosle

Gość 4543534534
ale jak sie urodzi bachor to koniec rozrywek :o

Gość mmmmmmmmmmm
a slyszales o nianiach? pomagaja takim leniom jak ty w wychowywaniu dzieci! pamietaj ze i ty kiedys nim byles....

Gość mipias
jesteś poprostu OGROMNYM EGOISTą - i żyjesz tylko dla siebie-ja swojej żonie oddał bym nietylko wszystkie pieniądze ...wyjął bym swoje serce i podał jej na tacy.-i to jest miłość i człowieczeństwo -TAK NA MARGINESIE TO MUSIAłEś ALBO BARDZO OBERWAć OD żYCIA - ALBO CI BYłO ZA DOBRZE- U WIęKSZOśCI TAKICH SNOBóW ZAZWYCZAJ TO DRUGIE.

Gość tylko 7
to jest zapewne prowokacja choc moze i nie...ja tam jednak bym chcial byc w takiej sytuacji i oczywscie miec dziewczyne

Gość kasia kasia
a na starosc zostaniesz sam jak palec :D:D:D

Gość mmmmmmmmmmm
nie rozumiem jak moznamiec takie podejscie do zycia, nie wiesz ze dzieci (a nie bachory!!) sa najlepsza inwestycja!!! bo na starosc to kto sie toba zajmie, pielegniareczki w domu starcow?! litosci..............

Gość kasia kasia
zostaeni w swojej wili z basenem i super autem. A ust nie bedzie mial do kogo otworzyc, i wyzalic sie bliskiej osobie. Zyciue sie roznie uklada. Dzis masz kase, jutro lapie cie ciezka choroba... (oczywiscie nie zycze) Czesc, mielgo zycia w samotnosci lub z powierzchownym kontaktami

Gość 4543534534
od tego mam kase zeby na starosc wynajac profesjonalna opieke w postaci pielegniarek a nie potrzebuje jakiegos bachora co by mi podal szkalnke jak wy to mowicie :o

Gość mmmmmmmmmmm
no kretyn!!!! zlotowy masz w oczach, tyle tobie powiem. ja mam dzieci, meza i pieniadze i jest cudnie:)

Gość 4543534534
moi koledzy juz dawno przegrali zycie zaliczajac wpadki i teraz sie mecza w durnych zwiazkach i tylko skamlają ze mi zazdroszczą.

Gość Lau
Ponowie pytanie: skoro nie chcesz miec zony i dzieci, to nie miej, w czym problem??

Gość 4543534534
w tym ze otoczenie mnie wkurwia i wszyscy mnie mecza kiedy wreszcie znajde dupe i splodze bachora !!!!!!!!!!!!!! ! !!

Gość realnie az do bolu
pieerdolisz czlowiek bzdety, co znaczy dobre studia, dobra praca od wyscigu szczurow popieerdolilo ci sie pod deklem!!!!!!

Gość mmmmmmmmmmm
to chcesz uszczesliwic siebie czy otoczenie?!

Gość 4543534534
chyba w koncu musze powiedziec: drodzy najblizsi przestancie pierdolic bo mnie rodzina i bachor wcale nie kreci!!

Gość grgrdgsgtr
skoro uważasz ze jestes szczesliwy to żyj tak do smierci...kazdy marzy o wolności szczególnie ci co są w związkach do których wkradła sie rutyna... ale te osoby poprostu nie doceniają swojego szczescia... docenią jak je stracą... kazdy wybiera swoją droge i do nikogo nie powinien mieć pretensji... Zycze wiele szczescia...

Gość 4543534534
niczego mi nie brakuje, mam tylko jeden problem - malego fiutka 11 cm :o