OlkaFasolkaaa 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 Moj pierwszy cykl po odstawieniu trwal 50 dni a drugi juz trwa 30 dni. Przed tabletkami mialam w miare regularne 28- 30 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benni Napisano Czerwiec 11, 2007 30 dni, czyli w normie chyba, co rok robiłam miesięczną przerwę i zawsze okres normalnie wracał po ok. 4 tygodniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapach Orientu 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 ja przerwałam branie tabsów w połowie opkaowania... pierwszy okres wystąpił po 3 dnich (mój organizm pomyslał, że to już ten czas :P a potem nastepny po 43dniach jakos tak mniej więcej... a ptem 32, 30... czyli tak jak miałam przed braniem...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja czekam na uregulowanie Napisano Czerwiec 11, 2007 juz ponad rok, mam bardzo dlugie cykle, od 32 do 50 dni... meczace na dluzsza mete, bralam tabsy 6 lat:( zastanawiam sie czy nie wrocic do hormonow chocby dlatego by wiedziec kiedy bede miala te gorsze dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach