Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam zycie

pierwszy raz.

Polecane posty

jestem mlodą nastolatką, w wakacje zamierzam rozpocząć współżycie, mam pytanie co do zabespieczenia. Jakie polecacie na 1 RAZ , coś równie skutecznego jak tabletki antykoncepcyjne, których nie kupię, bo nie wybieram się do ginekologa a recepty sama nie wypiszę... prosze Was o radę. pozdrawiam.

Gość - - - -
Dwa razy to samo???? Widać, że się doczekać nie możesz :-D

Gość - - - -
Szklanka wody zamiast. Po diabła się tak spieszyć??? Czy to wstyd być dziewicą???

Gość zabezpieczenie
nie ma takiego :P prezerwatywa + globulki moze taka kombinacja daje wieksza pewnosc:P Choc mysle ze sama prezerwatywa wystarczy :P A co daje najwieksza pewnosc szklanka wody zamiast:P

Gość - - - -
Emerytów?????????? Hehehhe, dobra sobie. Ja mam 23 lata, no ale widocznie dla Ciebie, niespełna 16latki to straaaaaaaaaaaaaaaaasznie dużo. :-D :-D :-D

Gość prezerwatywa

Gość smerfne_ciacho
A piekliście razem sernik?

Gość zabezpieczenie
pisalam ze globulki ale nie wiem nie stosowalam nigdy wiec nie odp na Twoje pytanie. A fakt mloda jestes ale teraz coraz szybciej mlodziez zaczyna zycie erotyczne.

Gość smerfne_ciacho
A ja widzę... ortografię, ale ja jestem emerytka... nienowoczesna :classic_cool:

Gość *****************
No skoro Twój chłopak ma 17 lat, to rzeczywiście warto się pospieszyć, bo szkoda, żeby tak długo czekał :-)

Gość z ciebie to
młoda kurwa i nic więcej.

Witajcie, dwudziestokilkuletni emeryci! :D Jestem od Ciebie o kilka lat starsza (uwierz, dziecko złote), a mam wrażenie, że wychowałyśmy się w innych stuleciach. Zamiast skupiać się na szkole, myślą o seksie. Klękajcie narody.

No to ja odnośnie tematu: 1. Mimo tej piany z globulkami będziesz sie czuła bezpieczniej i będzie lepszy \"poślizg\" 2. kupcie gumki ale sprawdzonej firmy i najlepiej w aptece:)

Gość Martysia_88
Poczekaj jeszcze jakiś czas. Po co się spieszyć? Żaden środek nie daje 100% zabezpieczenia.