Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ana Marija

Cera tradzikowa , zask贸rniki , zatkane pory i

Polecane posty

Go艣膰 Ana Marija

przebarwienia :( mam 16 lat i od 3 lat ci膮g艂e problemy ze sk贸r膮 twarzy . Wyprysk贸w nie ma du偶o , pojawiaj膮 si臋 najcz臋艣ciej przed @ na brodzie i kra艅cach czo艂a ... "gromadki" ... wcze艣niej stosowa艂am i stosuje ale nie widz臋 poprawy .. ech , a nawet jest jeszcze gorzej http://mediweb.pl/sklep/product_info.php/products_id/4617 https://www.aptekaotc.pl/go/_info/?id=262 http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=4562 czasami maseczki oczyszczaj膮ce :/ efektu 0 do dermatologa nie p贸jd臋 bo nie mam w og贸le kasy na drogie specyfiki . Szukam czego艣 skutecznego , cena do 20z艂 Bardziej zale偶y mi na pozbyciu si臋 tych okropnych zask贸rnik贸w .. wrrr przeszukiwa艂am ju偶 forum ale wynik wyszukiwarki mnie nie usatysfakcjonowa艂 . Prosz臋 was :) o polecenie 艣rodk贸w , kt贸re przynosz膮 dobre efekty

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
najlepiej idz do apteki tam ci cos zaproponuj膮, ale sk膮d wiesz czy dermatolog ka偶e ci kupic drogie specyfiki? :] zawsze lepiej poradzic si臋 experta! :) radze : lepiej idz! chyba nie chcesz miec czegos takiego do konca zycia.. Nic wiecej ci nie poradze ja nie mam problem贸w z cer膮 .. zycze powodzenia ;) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 new in town
Wznawiaj膮c w膮tek, zastanawiam si臋 nad kupnem Vichy Normaderm. czy faktycznie pomaga? Warto zainwestowa膰 w lepszy 偶el? Moja znajoma kupuje takie rzeczy w internecie, czy jest to bezpeicznie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mrowa3123
Mnie pomog艂y znacznie prostsze rzeczy - polecam poczyta膰 forum Laboratorium Urody :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 carmexowa
M贸j kolega kiedy艣 mia艂 straszny tr膮dzik i wiesz czym go wyleczy艂? my艂 twarz przegotowan膮 wod膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghnhyrgd
dermatolog przyjmuje panstwowo i nie tzreba miec skierowania (chyba) na poczatek da ci cos bez recxepty, acne derm, brevoxyl, kopszt ok 20 zl vichy ma niezbyt dobre kosmetyki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mexyyy
A ja robie tak jak np. przychodze ze szko艂y i juz nigdzie nie ide na 100% to zmywam fluid bardzo dok艂adnie myje buzie myd艂em Dave nak艂adam taam gdzie mam syfy punktowo maseczke z zielnej glinki kupion膮 w rosmmanie za 5z艂 i tak chodze do wieczora nastepnie ide ja zmyc i nak艂adm BREwoksyl ide spac rano zn贸w myje buzie nak艂adam brewoksyl czekam troche i maluje buzike i tak w k贸lko od pn. do piatku bo sobota i niedziela to rczej jkies wyjscia z przyjci贸艂mi powiem pomaga . i raz na tydzien nak艂adm to maseczke na ca艂膮 buzie na 30min syfy pojawiaj膮 sie tuz przed okres i to calkiem spore ale to mi pomaga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ffffrrrtttt
a ja wlasnie stosuje vichy normaden 3 w 1 i mi pomaga,po tygodniu pory sie zwezyly,zaskorniaki zmalaly,nowe nie powstaja,myje twarz pelingiem z vichy i jeszcze innym,przemywam tonikiem i uzywam tego kremu,nie na kazdego to dziala,ale mi odpowiadaja kosmetyki vichy i zawsze je kupuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hytdjseet
rano przecieram twarz sprayem oczarowym albo hydrolatem oczarowym,na to zel aloesowy z 2 kroplami nmf albo olej a+e, wieczorem zmywam twarz zelem do calego ciala Babydream, raz na jakis czas przecieram tonikiem z kwasem PHA (z biochemiiurody) na to aloes albo jakis olej(kokosowy, migdalowy, rycynowy) od czasu do czasu maseczka z glinki zielonej lub czerownej lub z ekstraktu z cytryny lub ekstraktu z ananasa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sanchooo
na zask贸rniki bardzo dobry jest brevoxyl i kosztuje ok 20 z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polecam z reka na sercu
effaclar duo!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cera tr膮dzikowa
Warto zastosowa膰 BRZOSKWINIOWY LEKKI KREM NA DZIE艃 MATUJ膭CO-NAWIL呕AJ膭CY, ANTYTR膭DZIKOWY z esrii eva for teens. to nowa seria dla nastolatk贸w przeznaczona w艂asnie dla cery tr膮dzikowej. Nie jest droga a naprawd臋 skuteczna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania masik
Aplikator na wypryski HB - u mnie to super zadzia艂a艂o, przede wszystkim cera powr贸ci艂a do zdrowia, znikn臋艂y zaczerwienienia, wszystko wygl膮da jak nale偶y. Mo偶na powiedzie膰, 偶e docelowo uda艂o si臋 zadowalaj膮ce efekty uzyska膰.

Udost臋pnij ten post