Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bob123456

Ale jestem wkurzony!!!!!

Polecane posty

Pasujemy do siebie jak dwie krople wody ona to wie i ja to wiem , chodzimy do jednej klasy ,od 7 mieciecy jestesmy soba zainterwsowani po 2 misiacach zaprosaiłem ja na sylwestra , poczatkowo wyraziła zgode i mówiłe ze przyjdzie , ale zaczeło cos kombinować ze kolezanka jest chora itp, po jakims czasie dowiedziałem sie ze ze poszła do kogos innego na noc sylwestrowa nazwijmy go Pan X, wiec przestałem ja podrywac bo myslałem ze ma mnie daleko gdzies. Ale po jakims czasie to ona zaczeła do mnie startować ,nie wiedzaiłem o co jej chodzi dopiero po jakims czasie zrozumiałe ze jej na mnie zależy , zauwazyłem to dopiero gdy ona straciał juz nadzieje , wieć ja zdecudowałem sie ja zaprosic na mecz ale tez cos zaczeła kombinowąxc i w koncu odmówiła .Po 2 m-sc rozmów głownie przez gg zdecydowałem sie ja zaprosic do kina o o dziwo poszła bez zadnego zastanowienia , i było widac po niej ze jest zadowolona i kilkakrotnie dziekowała za zaproszenie , oraz wyraziła chec kolejnych spotkań , ale po 2 dniach od spotkania w kinie od blisko 2 dni nie daje zadnych znaków życia tak jakby sie odcieła od śwaita :/ własnie przed chwila dowiedziałem sie przed chwila od kolegi że Pan X odprowadzał ją do domu !!!!!!! Więc czego ta kobieta chce odemniem!!!! CZy ja jestem jakimś przystankiem dla niej w poszukiwaniu lepszego faceta !!! bo ja juz sam nie wiem!!:/

Sprawy damsko - meskie sa cholernie trudne do zrozumienia :O Ja np nie rozumiem samej siebie, a facetow to juz w ogole:O Czesto sie tak dzieje, ze zaczyna sie jakis flirt, a potem nagle jakies pretensje i kombinacje:O Glupota... Ale taka jest natura ludzka... Niestety... :O Ale moze sobie daj z nia spokoj? Chyba, ze nie masz co robic, to mozesz sie bawic w kotka i myszke... choc takie zabway sa rzyjemny tylko wtedy, gdy jestesmy pewni, ze do czegos prowadza...

jeszcze ją gdzieś zaprosze , jak bedzie kombinowac to dam sobie spokój:/ bo jestem troche podłamanay:| .Moze ona jest zbyt pewna moich uczuć i poprostu się nimi bawi!!! :| AA to boli:|!!!

A moze po prostu nie jest pewna? Wiesz, daje sie zaprosic bo tego w glebi serca chce, ale gdy to przemysli, zauwaza za duzo przeszkod...(?) Lub po prostu jest niezdecydowana... albo co gorsza lubi sie zabawiac ludzkimi uczuciami... Wiesz, ja mysle, ze powinienes z nia powaznie porozmawiac:) Powiedz, ze sytuacja ktora stawarza jest niekomfortowa i tobie nie odpowiada. Zapytaj tez, czy ma powazne zamiary wobec ciebie. Powodzeniz zycze 🖐️

Gość Sedzia Dreedddddd
Stary jak bedziesz frajerem to ja stracisz..... teraz to ona bedzie musiala sie starac , i szybko przy najlepszej okazji wygarnij jej ze wiesz o tym X.... Nie daj sie zrobic chlopcem od zapewnainia rozrywki w wolnym czasie...

musze jej powiedzieć ze wiem o tym panu x ,ale nie wiem jak bo męska rozmowa z tym typem kobiety nie ma sensu moze to ja tylko wystraszyć!!

Gość Adonisem. jestem.
wolisz byc frajerem czy typm faceta w jaki msie zakocha?