Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estrejka

prosze o pomoc - pigułki

Polecane posty

Gość estrejka

mam pytanie przyjęłam 3 od konca tabletkę z opakowania o 21, a o 22 mialam rozwolnienie, nie jakąś ostrą biegunkę...ale teraz sie zastanawiam, czy mogło to spowodowac, ze poigułka zostala wydalona zanim sie wchlonela i nie wiem, czy zalozyc ze nie i postepowac jak w przypadku kiedy jest pominieta w czasi mniejszym niz 12h czyli przyjąc kolejna, czy nie? i co sie stanie jesli przyjme kolejna, a ta jednak nie zostala wydalona, czyli zostaly przyjete 2 na raz! Prosze o szybka pomoc!

Gość estrejka
dziewczyny proszę, pomóżcie

Gość a co facet czeka
?:O

Gość estrejka
nie czeka, tylko do 12 godzin moge przyjac nastepna jesli zakladam ze sie nie wchlonela

Gość estrejka
pomoże ktoś...bo nie wiem, co zrobic, a czas plynie:/ teraz przeciez nie zadzwonie do ginekologa:(

Jaki tabsy bierzesz? Na ulotce mojej (diane) jest napisane że jeśli się pominie tabletkę w 3 tygodniu (a Ty ją może pominęłaś) to można wziąć kolejną albo przestać już brać z robić 7-dniową przerwę. Ja na Twoim miejscu pewnie bym nie brała już... Miałam podobny przypadek przy 1 opakowaniu: 18 tabletkę zwróciłam po 30min...:( ale zaraz wzięłam następną i w sumie wzięłam tylko 20 tabletek i wszystko jest ok:) PRZECZYTAJ DOKŁADNIE ULOTKĘ!!! TAM WSZYSTKO JEST!