Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulaaaaaaaaaaaaaa

w koncu sie wzielam za siebie, kto ze mna ?

Polecane posty

Gość ulaaaaaaaaaaaaaa

po południu bylam na basenie, a przed chwila biegalam :D lato idzie, trzeba jakos wyglądac, jesc sie chce, a biodra szerokie:) nie chce sie odchudzic(171 cm wzrostu, 57 kg) tylko wyrzezbic sylwetke i wyrobic forme :) kto zaczyna? codziennie wieczorem bieganie (dzis ponad 2 km, pozniej bedzie wiecej), a raz w tyg. basen :) kto sie przyłącza? ;)

Gość ulaaaaaaaaaaaaaa
hmmm?:)

Gość chyba za grube biodra
a nie szerokie, bo takich nie zmienisz:D

Gość Martusiaczek21
ja tez mam podobny problem jestem szczupła ale mam jakies dziwne zwisy:D i małojedrne to cielsko jednak narazie czasu biegac nie mam bo sesja.. ale po sesji chetnie wezmie sie za siebie

Gość ulaaaaaaaaaaaaaa
ale tłuszczyku sie na nich zebrało:D po co pogaraszac widok:D chce zeby uda byly szczuplejsze, ponac bieganie pomaga :)

Gość chyba za grube biodra
to fakt, bieganie zejebiście wysmukla nogi:)

Gość ulaaaaaaaaaaaaaa
a po jakim czasie mniej-wiecej widac efekty?:)

Gość Martusiaczek21
o i własnie dziewczyny polecicie cos na rozstepy? bo na cellulit chce kupic inneova

ło dżizas az przez chile poczulam zakwasy ktore jutro bedziesz miec... sport trzeba dawkowac, bo jutro z wyra nie bedziesz miala sie sily podniesc.

Gość ulaaaaaaaaaaaaaa
czesto biegam na autobus:P bardzo szybko chodze, ale nie sadze, zeby jutro bylo zle :)

Gość ulaaaaaaaaaaaaaa
dzieki;) ktos sie przyłączy?:)

Gość *Dominika*
hehe ulaaaa a to dlatego ten inny temat byl zalozony:) ja bede plywac ale w jeziorze:D trzeba wyrobic forme na lato:D

Gość ulaaaaaaaaaaaaaa
ooo! :) witam z innego topiku :D jezioro taaak:D jade w srode:D ciekawe do kiedy bede miala sily na to bieganie :D

Gość *Dominika*
a wiesz....jestem wszedzie- kafeteria uzależnia:) ]:-> hihihi

Gość ulaaaaaaaaaaaaaa
ano uzaleznia...:) nie uzywamjedneog nicku, najczescie ulaaaaaaaaaaaa:) niegrzecznie zapytam:P ile masz lat?:)

Gość *Dominika*
no ja tez czasami uzywam drugiego. a lat mam 19, a ty?podziwiam ze biegasz bo ja nie lubie:P wszystko byle nie to. no chyba ze jak musiam biec na autobus do szkoly- taki poranny sprit na pobudke. heh dobrze ze juz szkole skonczylam:D a plywac musze bo ide na kurs ratownika niedlugo:D

Gość ulaaaaaaaaaaaaaa
o prosze!:Dja tez 19 :D pisalas w tym roku mature?:D mnie juz dbija troche to nicnierobienie, chce pojsc do pracy:) ale chyba zostaje mi tylko hostessa w tesco;/ w szkole nie lubiłam biegac;/ biegalismy na czas w parku w centrum miasta;/ tragedia!!!:o

Gość *Dominika*
heheh w centrum parku?? oo co za lipa, ludzie chodza a wy tak w spodenkach latacie;) a mature pisalam teraz tylko na wyniki trzeba czekac. jak skoczylam szkole to taki lekki doł bo padlo pytanie "i co teraz ze swoim zyciem"hehehe nie zebym za nia tesknila ani bylam kujonem, wrecz odwrotnie. a skad jestes? chyba jakies wieksze miasto bo masz tesco:p ja nie mam;)

Gość ulaaaaaaaaaaaaaa
w centrum miasta w parku :D matki z wozkami, dzieci, ludzie sobie spacerują, ptaki srały:D no bosko, a my jak debile w białych koszulkach biegalismy :D jestem z ziemi lubuskiej, z gorzowa dokladnie; ;) nawet 3 sklepy tesco mamy ( w tym jedno w centrum, kolo zabytkowej katedry, strasznie to wygląda, ale coz...) ja kujonem tez nie bylam, ale na ocenach mi zalezalo, mialam nawet pasek (w dosc ciezkim liceum..) jak pomysle o wynikach to mi słabo...:D zwłaszcza o geografii;/

Gość *Dominika*
woow pasek:D ja mialam 4.3 ale to i tak dobra srednia za to ze sie nie uczylam. o wynikach tez wole nie myslec dla mnie rozszerzony wos to porazka bo tylko to mi sie liczy na studia. gere tez pisalam ale podstawke. ja jestem z pomorza- Człuchów (tak dla sprostowania to 100km na polnoc od Bydgoszczy;) to nie wioska ale metropolia to to tez nie jest;) a na studia gdzie sie wybierasz?? hehe normalnie z tego tematu sie czat zrobil ;)

Gość ulaaaaaaaaaaaaaa
nikt nie chce ze mna biegac to my chociaz sobie pogadamy;) 4,3 to tez dobra srednia, w pierwszej klasie myslalam, ze pasek jest czyms nieosiągalnym;) tez pisalam wos i geografei:D jedno i drugie rozszerzenie, w sumie najbardziej potrzebna jest mi geografia, chcialabym isc do poznania na gospodarke przestrzenna lub cos związanego z geografią. wosu sie straaasznie balam, niezbyt duzo sie uczylam, ani razu nie pisalam nawet tej pracy;/ geografii bardzo duzo sie uczylam, poszlam na luziku, bylam pewna, ze bedzie jakies 90%....jaaaaasne :D moge sobie pomarzyc:D a Ty gdzie sie wybierasz na studia?:)

Gość *Dominika*
hehe ja z wosu też ani razu wypracowania nie pisalam przed matura:D ja sie wybieram na UKW do Bydzi albo na UMK do Torunia: na kierunki stosunki miedzynarodowe, politologia europejska albo europeistyka. tylko jak mi pojada za prace z wosu to bedzie dupa;p i trzeba bedzie cos wykombinowac moze z angielskim bo dobrze wmiare poszedl. hehe to Poznań blisko w razie czego to sie wyskoczy na impre:D;)