Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kindzia mindzia

Szef mnie molestuje-

Polecane posty

Gość kindzia mindzia

Szefem mojego działu został facet, który puszcza do mnie krzywe teksty, zagląda w dekolt, czasami niby niechcący dotknie ..... Dzisiaj chcial mi zrobic masaż pleców:-( Jak temu zapobiec? Chcę pracować, więc nie reaguję z nerwami. Jednak słowa typu "proszę tak nie robić" nie docierają. Kurczę, ale on mnie wkurza....:-(

Gość a ja tak...
no nie wiem, cięzki przypadek. gdyby nie byl szefem to bys mogla cos zrobic ale tak w kazdej chwili moze cie wywalic z pracy. najlepiej bedzie po prostu poszukac nowej pracy :)

Gość a ja tak...
albo pojsc do kogos kto jest nam nim i jego zlozyc skarge

Gość LLafiryndaaaa
faktycznie sama masz problem z seksem... jak się dje to się kraje... skoro pozwalasz mu na to, to tak robi... gdybyś faceta skwitowała parę i razy i wyraźnie jasno powiedział co chcesz to by się skończyło ale Ty? pozwalasz mu na to, czekasz że on coś zrobi a on? najwyżej Cie przeleci i będzie opowiadał, jaka naiwan baba z ciebie....

Gość kindzia mindzia
Zmienić.... Niby łatwo powiedzieć gorzej zrobić. Teraz to nawet studia nie pomogą:-(

a przystojny chociaz i ile ma lat ? tylko nie mow ze to stary spocony ciul co myli ze wszystkie na niego lecaą

Gość kindzia mindzia
Llafirydna - przecież czytasz, że nie pozwalam i nie dociera do niego co mówię....

Gość kindzia mindzia
dotta - ma 45 lat :-) i jest brzydki jak kupa:-)

Gość Lafirynda zamknij dziób

Gość lukrecja dziegiec
zdabadz dowody np.nagrania i idz z tym do gory jak nie pomoga to prokurator :)

Gość kindzia mindzia
"zdabadz dowody np.nagrania i idz z tym do gory jak nie pomoga to prokurator" do gory? rzecz w tym, ze sie nie da, bo pracuje na najwyzszym pietrze 😭 jakies inne rady?

Gość Do autorki____
Moim zdaniem powinnaś zdobyć się na rozmowę i jasno powiedzieć , że nie życzysz sobie takiego zachowania. Jak nie poskutkuje , porozmawiaj z jakimś jego fajnym zwierzchnikiem (może kobietą?) I zacznij szukać innej pracy , bo faceta nie zwolnią a on Tobie żyć nie da! Niestety. Nie daj się ! Może napisz maila do jakiejś redakcji (z innej niż twoja skrzynka , załóż nową np pomóżciemi@.... ) i oposz sytuację.Jak jakaś dziennikarka weźmie temat ( nie pisz w jakiej firmie , tylko , że jest taka sytuacja) i facet przeczyta to może wymięknie ...

Gość kindzia mindzia
wpis 8.58 nie moj. Spadaj podszywaczu......

Gość a ja tak...
gdyby chociaz ladny byl ale jak brzydki jak kupa to wspolczuję :(

Gość ll
nie wierzę, że jak kobieta powie facetowi, żeby się odczepił to on bedzie nadal to robił czy powiedziałaś mu wprost bardzo wprost odczep się facet!!!!!! ja widzę, że jestes z tych grzecznych co się poddają.... nie zdarzyło mi się, żeby ktos nie zareagował na zimne i realne zwrócenie uwagi chyba, że kobieta mówi z uśmiechem "Panie szefie, ihihih, niech pan przestanie...i chodzi w wielkich dekoltahc do pracy jak ide w mini to po to, zeby patrzyli jak mam dekolt to licze sie z tym, ze ktos do niego zajrzy ile ty masz lat??????

Gość LLafiryndaaaa
ktos tam napisał ZDOBYC sie na rozmowe????? po prostu powiedzieć facet - jesteśmy w pracy, zajmij się i bądź szefem na poziomie dobrze działa wyśmiewanie: facet, jakoś nie widzę w TObie mężczyzny.... poszukaj sobie jakiejs innej... a może Ty chcesz, zeby on Cie przeleciał???????

Gość Do ll
Ile Ty kurwa masz lat i w jakim świecie żyjesz?! "nie wierzę, że jak kobieta powie facetowi, żeby się odczepił to on bedzie nadal to robił" - ???!!!! To skąd gwałty ? Skąd pedofilia ?! Morderstwa ?! Katowanie żon i dzieci skoro powiesz "NIE" i to wystarcza ?!

Gość LLafiryndaaaa
jak ktoś wkurza to włąsciewie już osiągnął sukces emocje już są.... reszta to tylko kwestia czasu.....

Gość Lafirynda zamknij dziób
Wyśmiewanie ?! :o Dobrze działa ?! Na gówniarza i to nie stosującego przemocy , to może ....

Gość do - do II
zbawiasz świat? gwałty w pracy? katowanie żon w pracy?? przeczytaj temat palancie!!!!!!!!!!

Gość kindzia mindzia
28 a skoro mówię do niego, że nie życzę sobie żeby tak robił i on nadal to robi to co???? Mam mu dać w pysk i iśc na kuroniówkę???? I nie chodzę w mini, dekoltach niewiadomo jakich, ubieram się do pracy tak jak przystało, więc w tym akurat winy nie widzę. Czasami to przychodzi mi do glowy, ze to jest ten wiek u faceta, że interesują sie młodymi dziewczynami...

Gość Do Lafiryndy
"a może Ty chcesz, zeby on Cie przeleciał???????" obleśne pytanie ! A może Ty pójdziesz za nią do pracy mądralo , co ?!

Gość LLafiryndaaaa
zachowujecie sie jak przedszkolaki skoro kobieta chce to tak ma każdy ma to czego sobie życzy no i oczywiście temat rzeka, można pisać, pisać, pisać i nieczeog nie zrobić - taki widac cel tego topa

Gość Do ll
Spierdalaj kurwa na ksieżyc i przestań pieprzyć , że jak kobieta jest molestowana w pracy to jest to JEJ wina i że wystarczy ładnie poprosić a molestowanie się skończy. Akurat , kurwa , akurat! Byłaś kiedys molestowana ?!

Gość kindzia mindzia
Lafirynda - tak chcę żeby mnie przelecial i po to zakładam topik aby wszystkim oznajmić:-P Poprostu potrzebuję dorady, może ktos był w takiej sytuacji.... Jakby był to "zwykły" pracownik to napewno bym sobie poradziła z nim.....

Gość Do autorki____
Podaj gg tu rozmawiać jak widzę się nie da...

Gość LLafiryndaaaa
pracuję z mężczyznami, którzy prawią mi komplementy chodzę w mini do pracy nikt mnie nie molestuje, bo wiedzą, że mają trzymać dystans wystarczy odpowiednie spojrzenie i facet wie gdzie jego miejsce szef, który klepie po plecach? pewno bez słowa sprzeciwu? czy kindzia odsunęłaś się i powiedziałaś, żeby łapy trzymał przy sobie, bo jestescie w pracy? na pewno nie - wytłumaczeniem jest to ,zę trudno znaleźć pracę więc nie chrzańcie....

Gość Do Lafiryndy
Nie molestują Cię nie dlatego że TY wiesz jak się zachować , ale dlatego że nie trafiłaś na padalca!

a ja cie rozumiem... jestem w identycznej sytuacji... tylko u mnie posunelo sie to juz dalej..... tzn proponuje mi za kase seks, kladzie lapy pod bluzke i w spodnie... zboczeniec jeden!!!! nie pozwalam mu na to.. biore rece, wyzywam zeby tak nie robil bo sobie tego nie zycze... ale co z tego? on jest silniejszy!!! ma 56 lat!

Gość kindzia mindzia
A wyobraź sobie, że powiedziałam NIE, powiedziałam żeby sobie nie pozwalał, bo nie podoba mi się to jak sie zachowuje. I co? Nic, jak grochem o ścianę. Przecież nie polecę do Prezesa bo i tak mi nie uwierzy.....