Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodaaaaaaaaaaaaa

jak napisac CV mam 17 lat szukam pracy na wakacje ucze sie w LO

Polecane posty

Gość mlodaaaaaaaaaaaaa

Gość mlodaaaaaaaaaaaaa
pytam powaznie co mam tam wspisac skloro nie mam doswiadczenie od czego zaczac poradzcie

Gość mala ania
chronologiczne, jesli nie masz doswiadczenia zawodowego to po prostu podaj tylko wyksztalcenie, tylko LO (zadnej szkoly ponizej). mozesz u gory wpisac cel zawodowy: praca na stanowisku... czy cos podobnego (jesli skladasz na konkretne ogloszenie)

Gość mlodaaaaaaaaaaaaa
naprawde nie wiem czyli dane z boku u gory poznizej jakby w punktach tak

ciężko CI bedzie... moze lepiej znajdz prace przez jakiegos posrednika? bez koniecznosci cv.. sama nie wiem...

Znałam dziewczyne - studentka - na umowe o prace nie przepracowała 2 godzin a cvmiała na 3 strony . Przypomnij sobie swoje wszelkie prace typu ; - opieka nad dziećmi , - promocje , - rozmoszenie ulotek , - pomoc starszym , no własnie miał takie cv .

Gość mlodaaaaaaaaaaaaa
dzwonilam do ohp nie ma zadnych ofert na wakacje i musze czegos poszukac w necie

Gość mlodaaaaaaaaaaaaa
z tym ze ja nic takiego nie robilam roznosilam tylko raz ulotki krotkotrwale przed wyborami

Gość mala ania
a jakiej pracy szukasz? wzory Cv znajdziesz np. na pracuj.pl

Gość mlodaaaaaaaaaaaaa
jakiejkolwiek nie wiem promocje jako hostessa w kiosku itd opieka nad dzieckiem itp

cv nie powinno przekraczac jednej strony ;) ...................... to tak na zaś

chyba żle się wyraziłam ona faktycznie wykonywała te prace ale na umowe zlecenie .

Gość mlodaaaaaaaaaaaaa
brak kursow angielski sredniozaawansowany niemiecki podstawowy hiszopanski bardzo male podstawy wiec nie wiem gdzie mnie moga przyjac

Gość mala ania
nie wiem z jakiej piszesz miejscowosci, ale najlatwiej takiej pracy dorywczej szuka sie przez lokalne ogloszenia, najlepiej w miejscach pracy:) rozejrzyj sie po okolicy, popytaj znajomych, uwazaj tylko na ogloszenia typu: aaaaa i tu stek klamstw ze praca biurowa,ale wysokie zarobki, albo praca przez internet albo dla mlodych dziewczyn:)

Gość mlodaaaaaaaaaaaaa
Kraków

Kurcze nie znam numeru agencji , ale moja mama wyjechała do Warszawy prowadzi dom dla pewnej rodziny i jest zadowolona . Agencja była na prawde super - oczywiście potrzebne były referencje ale jakby jej się nie spodobało to agencja zmalazłby jej i dała inna prace . Poszukaj po ogłoszeniach - agencje opiekunek dla dziecka - myśle , że coś znajdziesz fajnego . Z tym że jak znajdziesz na własna ręke zarobisz więcej .

Gość mlodaaaaaaaaaaaaa
jezu tak ciezko cos znalezc w moim wieku

Gość mala ania
najwiecej ogloszen na niskie stanowiska, pracy dorywczej itp jest na gratka.pl i gazeta.pl, radze ci poszukac w takich zakladkach jak gastronomia i turystyka, praca tymczasowa, zreszta sama wiesz:)

jesteś niepełnoletnia i w tym problem . Osobiście nie polecam roznoszenia ulotek- ja zostałam z kumpelą oszukana - nikt nam kasy niewypłacił a koleś zniknoł .

Gość mlodaaaaaaaaaaaaa
wiem wiem ale szukam od miesiaca ale zawsze : doswiadczenie itd pelnoletnosc

doświadczenie mysle , ze nie ma takiego znaczenia - bo zapał do pracy moim zdaniem jest nieoceniony - a na wiek nic nie poradzisz - myśle ze to jest problem . Gdybyś była pełnoletnia mogłabyś pracować WSZEDZIE A TAK - KISZKA :) powodzenia - podziwiam i trzymam kciuki :)

Gość Dobry duch

Parę lat już minęło, więc nie tylko praca na wakacje jest potrzebna, ale pewnie praca w Polsce już by się przydała :)  https://fachpraca.pl/polska/ - sprawdzałaś tutaj?

Gość Gość Dobry duch
Dnia 6.06.2019 o 17:42, Gość Dobry duch napisał:

Parę lat już minęło, więc nie tylko praca na wakacje jest potrzebna, ale pewnie praca w Polsce już by się przydała :)  https://fachpraca.pl/polska/ - sprawdzałaś tutaj?

Przepraszam, już poprawiam adres www - teraz zadziała :)

<a href="https://fachpraca.pl/polska/">https://fachpraca.pl/polska/</a>