Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama-to-be

4 tyg do porodu

Polecane posty

Hey Dziewczyny, Pozdrawiam wszystkie czekajace na wilkie urodziny. Jak Wasze przygotowania?Torba spakowana, jak daleko jestescie z wyprawka?...

hej, ja tez juz blisko, teraz leci mi 35 tydzien. Torby jeszcze nie spakowalam, ale juz wiekszosc rzeczy mam kupione. Dnerwujesz sie? :-)

Nie denerwuje sie porodem, bede sie znieczulac, raczej tym ze czegos nie przygotuje, torba tez nie spakowana choc juz niedlugo 37ty,ale jakos tak dziwnie mi wszystko juz przygotowywac, moze jeszcze nie moge w to do konca uwierzyc...

wiesz ja dlugo starlam sie o dziecko i chyba do konca nie moge uwierzyc ze wkrótce bede je trzymac w ramionach. ale tez mi dziwnie pakowac sie do szpitala, mam wrażenie ze jak spakuje ta torbe to bede siedziec i czekac. Do konca czerwca moze nie bede jej jeszcze pakowac. wszystkie rzeczy schowam w jedno miejsce a potem sie tylko wrzuci do torby. a wyprawke mam juz praktycznie cala. Kupowalam rzeczy dla malego juz od jakiegos czasu- tak po trochu. Duzo tez dostalam od rodziny.

Malwina, ja staralam sie o Dzidzie jakies 5 lat...witaj w klubie. Staram podchodzic do tego wszystkiego spokojnie ale kompletnie nie moge w to uwierzyc. Myslalam ze zostane bezdzietna....A tu taka niespodzianka. Ale strasznie chcialabym zeby przyszedl do nas wczesniej, chocby tydzien...

no ja jeszcze też nie spakowana- teraz to już 37tc . jakoś nie mogę się zmobilizować - a pakowanie kojarzy mi się z tym, że trzeba będzie jechać do szpitala ;-(

agusia, dokladnie, cala ta sytuacja jakas dziwna :) Tesciowa namawia zebym tez zaczela juz wszystko prac, prasowac, chyba zaczne w przyszlym tygodniu i schowam pod recznik zeby sie nie skurzylo. Loozeczko kupione ale jeszcze w kartonie:) Na kiedy masz termin - ja 6lipiec i marzy i sie koniec czerwca bo juz nie moge wytrzymac

mama-to-be, w przyszłym tygodniu zacznij pranko i prasowanko i nim sie obejrzysz bedzie ostatni tydzien czerwca, pojedziesz do szpitala i urodzisz ;-) szybko i bezbolesnie :-) 5 lat? to faktycznie bardzo dlugo. Ja \"tylko\" 1,5 roku, ale dla mnie to bylo wiecznosc. Martwilam sie ze nigdy sie nie uda. aggggusia a to Twoje pierwsze dziecko?