Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zyta244

Pytanie o łazienkę!Pilnie prosze odpowiedź!

Polecane posty

Czy ktoś z Was ma może łazienkę wyłożoną matowymi płytkami? Słyszałam, że zaschnięte kropelki wody na takich płytkach sa bardziej widoczne niz na zwykłych płytkach błyszczących? Czy to prawda? Zamierzam kupić matowe, są bardzod rogie dlatego zastanawiam się czy nie popełnię błędu?

Gość a co to ma wspólnego ze
zdrowiem i urodą?

Gość cos ci sie poprzestawialo
ja mam matowe. jasne, tylko "listwa" ciemnych. bardzo praktyczne. ja polecam. wczesniej mialam blyszczace - te sa lepsze.

Gość heineken
Wręcz odwrotnie!!! Ja użerałam się 10 lat z ciemnymi błyszczącymi na których po wyschnięcie non sdtpop były zacieki, teraz mam jasne matowe i NIC na nich nie widać, może je myś raz w roku:)

Gość cos ci sie poprzestawialo
w sensie matowe sa lepsze :D na podlodze tez mam matowe ciemne - tu juz gorzej. na podlodze w lazience lepiej sprawedzilyby sie biale. w kuchni tez mam matowe zreszta na podlodze. wole takie od blyszczacych, chociaz z kolei w kuchni lepiej zmywa sie tluszcz z blyszczacych. uf

Gość daga77
ja mam cała łazienke w matowych płytkach, nie ma śladu zacieków,plam ani nic takiego. Robiłam ta łazienke 6 lat temu - i teraz wybrałabym te same kafelki:)

Gość daga77
to nie wiem, to nie mój styl, ja lubie jasne, lekkie wnetrza