Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzia123

tabletki, czy będą już działały?? - pomocy!!

Polecane posty

Gość andzia123

Witam dziewczyny!! Mam pytanie, źle przyjmowałam pierwsze w życiu opakowanie tabletek antykoncepcyjnych - po 1 tabletce wziętej w dniu okresu miałam przerwę 7 dni, spowodowaną tym że wyjechałam i nie miałam tabletek;( jak pech to pech. Jak tylko wróciłam to od razu zaczęłam je zażywać, zadzwoniłam po kilku dniach ponownego brania do mojego gina i on powiedział mi że oczywiście nie jestem zabezpieczona (ale tego się domyśliłam) i kazał mi przyjąć do końca opakowanie tabsów abym nie rozregulowała organizmu - i tak właśnie zrobiłam, po zażyciu tabletek miałam siedem dni przerwy i rozpoczełam 2 opakowanie. Mam pytanie czy jestem juz zabezpieczona przed ciążą bo z tego wszystkiego nie zapytałam gina, czy moje tabletki działają już teraz antykoncepcyjnie?? Bardzo prosze o odpowiedź, to dla mnie bardzo ważne!! Z góry śliczne dzięki

Gość jagoda młoda
Za młoda jestes , poc oc ci seks , do ksiązek i uczyć się dziecko!!!

Gość a masz
a masz jeszxcze conte??/

Gość a masz
a masz jeszxcze conte??/

Gość a masz
a msz jeszcze cnote????

Gość andzia123
WITAM,DZIĘKI MIARKA;) DZIĘKI ZA ODPOWIEDŹ!! DO INNYCH FORUMOWICZEK - WCALE NIE JESTEM ZA MŁODA NA TABLETKI A I W KSIĄŻKACH DUŻO SIEDZE, JEŚLI CHODZI O CNOTĘ TO JUZ TYLKO WSPOMNIENIE...;) HMM JA MYŚLALAM ŻE NA TYM FORUM SIĘ POMAGA A NIE OCENIA;) POZDRAWIAM !!!