Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martini_86

on w łóżku chce wampa, ja nie mam zadnego doswiedczenia..

Polecane posty

ja mam 21 lat, i klika zwiazkow w ktorych nie bylo seksu, on jest po 30 ma juz spore doswiedczenie w tych sprawach...jest moim pierwszym facetem z ktorym spalam...on nie wie o tym...problem w tym ze nie wiem jak mam sie zachowywac w lozku, jak i gdzie go piescic calowac...zawsze to on sie stara a ja leze jak kloda...boje sie ze brak mojego doswiadczenia wplynie niegatywnie na nasz zwiazek....prosze pomozcie, jakies rady, triki abym go rozpalila...to bardzo wazne dla mnie!!!

Gość mam pytanie do autorki
A jak szybko poszlas z nim do lozka ?

Gość mam pytanie do autorki
I doswiadczenie nabywa sie z czasem i zwiekszajacym sie zaangazowaniem. Jak dlugo jestes z nim i kiedy zaczeliscie sypiac ze soba?

Gość a a leci tak
zboki

czemu mu nie powiedzialas, ze jest twoim 1? teraz po fakcie chyba mozesz sie przyznac a poza tym rozluznij sie najzwyczajniej w swiecie :P Relaks... i oddaj sie swojej wyobrazni Niczego sie nie krepuj, rob to, na co wlasnie masz ochote. A powiedzial Ci cos na ten temat? zebys wykazala troche inicjatywy? Skad wiesz, ze chce wampa?

Zaraz zaraz, to on nie zauważył, że jesteś dziewicą, kiedy kochaliście się po raz pierwszy?

jestemy ze soba 4 miechy a kochamy sie od miesiaca...nie wiem jak on to wytrzymal:/wstyd mi sie bylo przyznac do tego ze jeszcze z nikim nie spalam, a moj pierwszy raz to bylo po sporej dawce alku i jego wykonaniu tez wiec pewnie to mnie uratowalo....chociaz troche zaluje ze nie wie bo moglby byc delikatniejszy , gry wstepne mogly by byc dluzsze a ja z braku doswiadczenia nie umiem sie podniecic na zawolanie wiec stosunki sa czasem bolesne....a co do wampa to jego kobieta powinna byc w zyciu dama, w lozku ,,dziwka\'\' i tyle na ten temat...przykre ale prawdziwe....

Gość szarlatanka
poczytaj sobie kamasutre:)

Po prostu mu powiedz. Szczerość to ważna rzecz, zarówno w łóżku, jak (przede wszystkim) w związku. Bez sensu go oszukiwać i szukać pomocy i rad na forum, kiedy tak naprawdę tylko ON może Ci powiedzieć, co sprawia mu przyjemność. Już pomijając, że dla Ciebie kochanie się z nim, kiedy nie jest wystarczająco delikatny, raczej nie będzie satysfakcjonujące. Poza tym... nie rozumiem, dlaczego wstyd Ci przyznać, że jest Twoim pierwszym?