Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa krowa

Chyba mam sposób na dobre oczyszczanie twarzy...

Polecane posty

Gość malinowa krowa

ale nie jestem jeszcze do końca pewna. Używałam jej dopiero 2 razy, ale widać że coś działa, przynajmniej na płatku zostaje taki brud jak po żadnym innym toniku. A tą miksturę znalazłam na innym forum. Taka dziewczyna polecała na małe grudki na twarzy i wągry. Podobny to świetny specyfik na takie świństwa. A robi się ją z olejku pichtowego i petroleum - taka odmiana nafty .

Gość powiedz cos wiecej
o ale jak to przygotowac? w jakich prporcjach? jak czesto uzywac? ile to kosztuje?

Gość malinowa krowa
olejku pichtowego 10 ml., petroleum 40 ml zmieszać to razem, a cena... nie jest wysoka, za olejek zapłaciłam 7 zł, a za petroleum jakieś 3 - 4 zł.

Gość malinowa krowa
ja użyłam tego dopiero 2 razy: wczoraj wieczorem po umyciu twarzy i dzis rano, dodam tylko że strasznie jedzie od tego takim aptecznym specyfikiem i jest bardzo mocny, więc tylko do tłustej i mieszanej skóry

Gość malinowa krowa
no ale jak masz suchą skórę to możesz zamiast tego petroleum dodać zwykłej nafty kosmetycznej, bo to petroleum to tez nafta tylko że do picia i dlatego nie jest taka tłusta

Gość prawie_A
na mnie to nie dziala poza tym nie moge zniesc tego zapachu... normalnie porazka... kiedys az zwymiotowalam... :(

Gość *Dominika*
ja tez tego uzywalam ale tylko na noc. bo tak to moja twarz pachniala lasem!!:D tez slyszalam ze to skuteczne, ja krotko uzywalam a po remoncie zgubila mi sie buteleczka z ta mikstura, wiec nie moge potwierdzic tego na wlasnym przykladzie. ale polecsam to sobie zrobic, kosztuje tylko pare zlotych;)