Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie zapachowe

Chcialabym sie dowiedziec jak zrobic zeby....

Polecane posty

ladnie pachniec...tzn chodzi o to ze czasem przejde kolo jakiejs dziewczyny i ta ladnie pachnie :) jakies perfumki czy cos..?? ja nie mowie ze sie nie myje czy cos ...nie uzywam perfum tylko balsam i taki sprey do ciala ale moze cos trawlszego ? czego wy uzywacie??

Gość hsdjk
no wlasnie czego????????????????????????????????????????

Gość tamtutedyowedy
uzywaj firmowych perfum lub firmowej wody perfumowanej lub firmowej wody toaletowej - w zaleznosci od tego, ile na przyjemnosc chcesz wydac. od najdrozszego do najtanszego (choc wciaz kosztownego): perfumy, woda perfumowana, woda toaletowa. nie kupuj tandety, tylko markowe zapachy. uzyj ich: na szyje - w okolicach uszu, na nadgarstek, na zgiecie w łokciu po wewnetrznej stronie - tam gdzie pulsuje krew. nie uzywaj na ubranie. amen.

i to eszystko mam na siebie nalozyc?? perfumy, woda perfumowana, woda toaletowa.?? Dorgie sa taki rzcezy.. CHyba ze puma...to jeszce przezyje a sama woda toaletowa wystarcz??

Gość saaaaj
na mnie działa adidas niebieski lub czarny mmm moj chlopak kupowal wode adidasa placil ok 50 zł za 50 ml cos w tym stylu

Gość tamtutedyowedy
:D:D:D napisalam "lub" - lub oznacza - wybierz jedno z trzech podanych :D nie uzywam pumy - uzywam amor amor cacharela, contradiction ck, burberry london i clinique happy i gucci rush - w zaleznosci od okazji i pory dnia. wiec co do pumy nie doradze - moge cos powiedziec o w/w. natomiast odradzam tandetne podroby - zaplacisz mniej, ale efekt bedzie taki, jak cena - zaden..

Gość tamtutedyowedy
aha - tak, wystarczy spokojnie woda toaletowa. Pamietaj o tym, zeby nie oblewac sie tym od stop do glow - przesada niemile widziana - nie chodzi o to by chmura ciagnela sie za Toba, ale zebys pachniala delikatnie. Nie wiem ile chcesz wydac, ale dobre firmowe wody toaletowe mozesz na allegro kupic juz za ok 130-150pln za 100ml. Dobierajac zapach, pamietaj, ze musisz sie w nim dobrze czuc - inaczej zbzikujesz :)