Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12312321

dziewczyny sie puszczaja przygodny seks ale jak zajda w ciaze to

Polecane posty

Gość 12312321

szukaja frajera na kandydata na tatusia

Gość magggiee
one na tym przygodnym(interesownym) sexie już myślą kogo na ciąże uplować i ciągnać z niego profity:)

Gość można i tak
z własnego doświadczenia to wiesz?

Gość skad ja mam
dodam ze ten przygodny sex uprawiaja same :)

Gość 12312321
a pozniej wmawiaja komus dziecko

Gość dfsd
faceci sie puszczaja przygodny seks ale jak zrobia dzieciaka to zostawiaja babke sama z problemem

to fecet też może pomyśleć- przeciez od niego wiele zależy - czy może się myle . Jak ma refleks to dzidzi nie będzie :)

Gość można i tak
cóz to za szczęście : ciąża z frajerem...marzenie kobiety...chyba idiotki

Gość magggiee
od uczciwości kobiety wiele zależy. A jezeli miała rywalkę w innej kobiecie oj to nawet po oralu ciąża murowana:P jak sypia się i obdarza zaufaniem( że bierze tabsy- to wielkie zaufanie, bo nikt nie stoi nad nią i tego nie widzi) z osobą która jest z charakteru intrygantką i wyrachowaną.

Panowie! Nie martwcie się! dzięki postępującej feminizacvji jest duża szansa że niedługo to wy będziecie zachodzić w xciążę i łapać nas na dziecko :D

Gość magggiee
jeżeli zawsze ją ktoś utrzymywał.. kasy brak.. a oan z pracy (wyjazd do Londynu) rezygnuje bo jej sie rola niepodoba.. o czyms to swiadczy. A potem bach ciąża.. rzekomo.. z nieba.. widac ze liczyła na jego konto i utrzymanie. znała go wiedziała ze to fajny facet, ze nie powie jej nic.. ze bedzie i to był jej hak..

Gość magggiee
łapie się tego kto dużooo może:) z reguły to faceci piastują wyskoie stanowiska. Mają wtyki, znają elitę itp.:) I kbiuety wiedzą kiedy i z kim sypiać. Kiedy i kogo złapać na dziecko:)

Gość maggie przestań sobie
wmawiać że to jej wina. to wina JEGO i tylko JEGO. Trzeba było sypiać z jedną a nie z kilkoma. Akurat wpadł z nią a nie z tobą. A gdyby nie chciał z nią wpaść, to nie poszedłby z nią do łóżka. Proste jak drut

Gość magggiee
ale smieszne!!! nie wpadł tylko go złapała!!! Nie wzięła tabsów proste jak drut!! do sexu dwojga ale o naty dba osoba ustalona była nią ona:) Nie wzieła tabsów i miała powody jak to sie w kryminale mowi miała motyw- brak kasy, pracy, zrezygnowała z Londynu. I co? i nic. chciała zyc jak dawniej- hulanki, lokale, wiedziała ze jak nic nie zrobi on odejdzie. Nie bedzie jej, a tym samym i nie bedzie jego kasy. Do jachtow, wycieczek i hoteli kobiety sie łatwo przyzwyczajają. Wiec bach złapała go na ciąże. Wtedy drugi raz sie londyn odezwał to musiała z naburmuszoną miną 2 raz odmowic. fałszywa i tyle. rok wczesniej spała znim( z innymi tez) i dziecka nie było1 cwaniara

Gość magggiee
mmay 21 wiek i sex nie konczy się ciążą ale tylko dla mądrych i uczciwych ludzi.:) czego o wielu kobietach nie mozna powiedzieć. Wiele z nich to zwykłe lokajodajki- śpią z tymi, co mogą wiele, bo znają elitę:) a oto babie chodzi, gdy pracy i kasy brak..

Gość magggiee
z głupią dziewuchą to on spał:) i nie widział jak manipuluje. jaka fałszywa. Zawsze była jak kasy jej brakowało.. chętnie wtedy dawała tyłka. Fałszywa ze az.

magggiee--jest wiele fałszywych kobiet ( same o tym doskonale wiemy ) czasami wykorzystuja meszczyzn czasami , rodzine , przyjaciół, pracodawce itd.. W tej konkretnej sytuacji powiem , ze meszczyzna jak idzie do łużka z kobietą ( i odwrotnie ) godza się na sex - to muszą razem podjąć odpowiedzialność za swoje czyny i wcześniejsze decyzje >)

Gość magggiee
W tej konkretnej sytuacji powiem , ze meszczyzna jak idzie do łużka z kobietą ( i odwrotnie ) godza się na sex - to muszą razem podjąć odpowiedzialność za swoje czyny i wcześniejsze decyzje >) -- oczywiscie godiz sie na sex. Ale nie godzi sie aby ktos za jego plecami nie brał anty.. a tak było. Nie wzieła ich, cilest to był dokladnie mowiac. On nie odpowida za to ze ona była nieuczciwa. A była. Miała motyw i wykonała to co zamierzała. gdyby dziecko nie było hakiem na niego, łapanką to by jak juz ma 2-3 lata nie robiła tak, ze zakazuje mu widzen. Ona własnie po to chciała to dziecko aby sobie nim rządzic, poprzez dziecko. Chciała jego kase dla siebie. jak nie to dzieciaka nie zobaczy itp. durne babsko

Gość magggiee
woła z nią nie ze mną.. tak sexu. Wiesz jak sie nie ma nic dobre i to co pod ręka. A ona była pod ręką. Latała za znim bo kasy jej brakowało:) za sex prace miała. Mieszkała gratis takie cwane babsko. wykorzystała go na maksa. wtedy dzieciaka nie było. a rok potem jak znow jej kasy brakowało odrzuciła swiadomie prace w londynie, znow z nim spała i złapała na ciąże. Cwany babsztyl!!

ok. Rozumiem - ale jestes dorosłą osobą i wiesz że nie ma 100% pewności nigdy - jedyną pewnośc masz przy wstrzemiężliwosci . Takie jest zycie -gdyby to była prezerwatywa - to mogła pęknąć - tabletki - mogły mieć zły termin ( miliony mniej lub bardziej sensownych wymówek )

Gość magggiee
nie w tym wypadku. Tabletki miały dobry termin tylko ona ich nie brała.. miała motyw i miała rywalke do pokonania, było u niej krucho z kasą.. wiec tak sobie to umysliła. Spała z nim w lutym 03 a w tym samym czasie kolezankom chwaliła sie ze ma prace w londynie ale z mezem Wikotrem... ale fałszywa.. w koncu olała te prace.. wisiała nad nim, oczerniała wikrota i złapała go na ciąze.. potem znow londyn sie odezwał.. a ona ze nie moze pracowac bo ciąża.. odmowiła 2 raz.. dunre babsko jak to mowią druna baba to i takie durne czyny. dobrze załozona prezerwtywa nie pęka, sumiennie brane tabsy to 100\5. te co biora dzieci nie mają. A z nia nikt nie był. nikt nie widzial ze bierze.. to tylko jej słowa.. nic wiecej.. za te luty marzec o3 spali 2-3 razy a tabsy bierze sie ciągle a nie tuz przed sexem z facetem;) cwane babsko i tyle

magggiee--Nie wiem jak mam Ci to powiedzieć - nie twierdze , że to co było było dobre - ale oboje sa winni - nie zmienie zdania - jak juz pisałam do Tanga trzeba dwojga .

Gość Alicja tatar
maggieee ma racje to ja jestem winna nie byłam czuciwa... nie brałam tych tabsów. a kłamalam ze tak. Ale do znajomych mowię, że brałam i tyle. Nie chce wyjsc na tką co łapie na dziecko. A taką jestem...

Gość magggiee
nie oboje są winni. Ona. jak oboje jadą autem ale jets wypadek to kto zawinił/ ten co siedział obok czy ten co kierował? tak smao ze srodkami naty.. ten co je bierze to ten co kieruje zabezpieczeniem. Nawalił lub zrobił to celowo jego wina. taka prosty przyklad geodezja jeden zmierzy cos dokladnie np 22, 32 cm a drugi na odwal sie np 21 cm to samo z anty.. jeden jest uczciwy a drugi nie jeden bierze regularnie i nie ma dzieci, a drugi wcale albo tylko na godzine przed stosunkiem łyka cilets.. i ma dzieci.

Gość jeszcze napisz że go podstępem
upiła i zgwałciła. I stąd to dziecko - chyba pęknę ze śmiechu, że są tak naiwne dziewczyny jak Maggie. Wszystko można jej wmówić. To ty masz fioła i chciałaś go złapać, tyle, że on wolał tamtą