Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche nie na temay

czy to moze byc ciaza? pomocy

Polecane posty

Gość troche nie na temay

okres spoznia mi sie o tydzien, od tygodnia mam bole piersi w okolicach sutkow, boli mnie lekko podbrzusze jakbym miala dostac okres ale nie dostaje... zrobilam wiec test i wyszedl negatywny(:

Gość ojojooojojojjjjjjjjjj
może ale nie musi... jak się nie pojawi okres, to zrób kolejny test... a najlepiej idź do lekarza..

Gość troche nie na temay
ktos wie cos wiecej? wiem ze ten temat byl poruszany setki razy, jestem tu pierszy raz i zaczynam sie denerwowac...

Gość troche nie na temay
dodam ze nigdy mnie piersi nie bolaly, pierwszy raz w zyciu mnie bola, tak jakby za sutkami

Gość timbulka
teraz jest gorąco i pogoda też może mieć wpływ na te sprawy.

Gość troche nie na temay
nie mieszkam w polsce a tu jest w miare zimno

Gość troche nie na temay
halllo

Nie denerwuj sie, ale żadna z nas nie ma rentgena w oczach i przez kabelek ci nie zdjagnozuje ciąży. Poczekaj za 2-3 dni i powtórz test. Powodów braku miesiączki może byc wiele, tylko jednym z nich jest ciąza.

Gość troche nie na temay
ale mi chodzi czy ktos mial podobne objawy? a byl w ciazy?

ja mialam podobne bole jak ty jednak gdy zrobilam 2 testy to wyszly pozytywnie a ty powtoz test jesli wyjdzie negatywnie to nie jestes w ciazy i lepiej idz do lekarza

jednak bol piersi mialam zaraz po zaplodnieniu cztli 2 tygodnie przed spodziewaba miesiaczka jednak jej nie bylo i bola do dzis a jestem w 6 tygodniu ciazy

Gość słuchaj
Kochana nie oczekuj od nas że ktoś ci powie czy jesteś czy nie. Kiedyś w podobnej sytuacji również pobiegłam do lekarza i pytam czy jestem a on na to że na tym etapie to jeden Bóg tylko wie. Nie byłam. Wiem że ciężko Ci spokojnie czekać ale nic w tej chwili nie jesteś w stanie zrobić. Posłuchaj co mówią dziewczyny i za kilka dni zrób znów test. A może tak bardzo obawiasz sie ciąży że spóżnia ci sie ten okres.

Gość troche nie na temay
ja nie oczekuje odpowiedzi na pyt czy jestem w ciazy, po prostu pytam jakie byly pierwsze objawy. ide jutro do lekarza

moze okres przesunol ci sie ze zmiany klimatu bo tez tak jest glowa do gory bedzie dobrze odezwij sie jak cos bedziesz wiecej wiedziec

Gość troche nie na temay
mieszkam tu pol roku, ok odezwe sie za jakis czas, chcialabym aby to byla ciaza;)

jak nie teraz to za miesiac nie smuc sie trzymam kciuki my tez bardzo chcielismy dziecko i kiedy zobaczylam 2 kreseczki na tescie to nie moglam uwiezyc i zrobilam 2 za pare dni po tym i tez wyszly dwie wiec jestem w ciazy bylam u lekarza jednak jest strajk i nikt mnie nie przyjol poczekam jeszcze troche i pojde prywatnie

Gość troche nie na temay
zaczynam sie bac bo dostalam dzis dziwnego brazowego plamienia i to nie okres. o co chodzi??????????????????/ prosze pomozcie, ide do lekarza dopiero w pon

niw wiem co ci napisac bo ja takiego czegos nie mialam wiec pusi sie ktos inny wypowiedziedz na ten temat ale wystepoje jakies krwawienia jak sie jest w ciazy ale co i kiedy to nie wiem ja nic takiego nie mialam

Gość troche nie na temay
hej Kasia chyba tylkko Ty zagladasz na ten topik bylam dzis u lekarza, poszlam prywatnie (parodia-wydalam 170 funtow) zbadal,powiedzial ze to n ie ciaza, mowil ze jak sie bardzo chce to umysl potrafi zdzialac cuda. i pewnie ma chlop racje wrocilam do domu i pojawil sie normalny okres nie martwie sie bo to dopiero pierwszy miesiac staran. bedzie ok;) pozdrawiam i zycze powodzenia

na to wyglada ze tylko ja ,nie ma co sie smucic zaniedlugo napewnie wam sie uda i glowa do gory trzymam kciuki i zarzywaj kwas foliowy pozdrawiam pa

Cześć Dziewczyny :-) pomóżcie jesli umiecie chodzi o test ciążowy , zrobiłam go dzisiaj ( miesiączke powinnam dostać wczoraj ) i na tescie pojawiła sie jedna różowa kreseczka przy literce C i druga blado różowa przy literce T ..... nie wiem czy ta druga zawsze sie tak lekko zabarwia czy nie powinno jej wogóle być widać ? Jeśli macie doświadczenie w tym zakresie to proszę o pomoc. PS Test nazywa sie \'Accu Test\'

bead wiesz co ja robilam dwa razy test i za pierwszym razem mi wyszla ta druga kreseczka troche bladsza T a gdy zrobilam za 4 dni potam to byla juz ciemniejsza wiec mozesz byc w ciazy jednak poczekaj jeszcze pare dni i powtoz test to wtedy bedziesz bardziej pewniejsza czy to ciaza czy nie

ja robilam test pre-test kup taki i powtórz test z tamtym nie mialam do czynienia jednak jak bedziesz go robic to daj 6 lub 7 kropelek bo jak dasz mniej to moze nie wyjsc bo w kazdym z tych testow pisze roznie mi w pierwszym pisalo 7 kropelek a w drugim tescie 5 ten test mozna zrobic w kazdej chwili i wykrywa ciaze 6 dniowa

cześć ja robiłam dzień po spodziewającym się @ i 1 test wyszedł pozytywnie z tez taką kreseczką bladziutką, 2 test już był lepszy i 3 na wieczór robiłam już innej firmy i też był pozytywny, za tydzień zrobiłam 4 test i było już doskonale widać 2 piękne kreseczki, na które teraz znowu czekam. Trzymam za Ciebie kciuki 🌼