Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to się porobiło

jadę na wakacje z miss fitnessu!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość to się porobiło

kurde kurde!!!!!!!!!!!!!! I to na mazury. Oglądam się właśnie krytycznie i chyba nie zdążę w dwa tygodnie usunąć cellulitu i wałka na brzuchu skoro od kilku miesięcy mi się to nie udaje:( Jakoś psuje mi to myśl o fajnych wakacjach

Gość Jędrzej z Biłgoraja
nie jedź

Gość 24117
naczy ale w czym problem? co to za miss fitnessu? o co kaman?

Gość to się porobiło
kaman o to, że miałam jechac z moim chłopakiem na wakacje na mazury i miało być bosko. Zarezerwowalismy już miejsca, kupiłam sobie ekstra kostuim kąpielowy i oczami wyobraźni widziałam się na plaży. Mój chłopak powiedział swoijemu najlepszemu kumplowi, że jedziemy i on ze swoją dziewczyną strasznie zapragnęli też jechać. No i tu jest problem. Ta dziewczyna jest instruktorką fitnessu, ma ciało jak marzenie jest prześliczna. Ja też myślę, że nie jestem ostatnim pasztetem ale jakoś przy niej nie wyobrażam się w kostiumie kąpielowym bo to od razu wiać różnicę w kondycji ciała. Też ćwiczę, balsamuję się antycelulitami ale nie robię tego od wielu lat jak ona. No i zamiast radości, że super spędzę dwa tygodnie, już zaczynam się sama katowac myślami jak to będzie no bo jak to będzie?!!!!

Gość 24117
twój facet wybrał ciebie a nie inną miss fitnessu więc podobasz mu się ze swoim ciałkiem :) odrobinkę wiary w siebie! moze się okazać że miss fitnessu ci do pięt nie sięga jeśli chodzi o sex appeal...wytrenowane ciało to świetna sprawa ale nie gwarantuje automatycznie bycia seksowną i ponętną...

Gość to się porobiło
pocieszyłes mnie:) :) jakoś sama na to nie wpadłam:) gracias

Gość ghvnvc
a co? jestes lesba i chcesz sie jej spodobac i wyszlifowac jej lodeczke na lodeczce? a kogo to obchodzi jak kto wyglada? durne baby

Gość .zminy. Roman..
trzeba dbac caly rok a nie przed wakacjamii.... pewnie potem bedzie topic ze koles ja skomplementowal a ty mu zrobilas awanture i sie obrazilas :)

Gość hmm...no to
faktycznie bez sensu jechac z kims takim na wakacje i zamartwiac sie cały czas....bo to nic nie da,ze bedziesz osbie tłumaczyc ze facet ciebie wybrał i jest z tobą , bo tu raczej chodzi o twoj dyskomfort, no ale takie zycie-jedni sa ladni inni nie-ale z zdrugiej strony ona ciezko na to pracuje ( wygląd)..wiec....moze nie bedzie tak zle:)

Gość to się porobiło
ja też staram się pracowac na swój wygląd ale oprócz siłowni mam pracę a jej pracą jest fitness. Nie dbam o siebie na dwa tygodnie przed wakacjami. Faceci chyba tego nie zrozumieją. Kobiety sa krytyczne wobec siebie i tyle. To ja miałam byc seksbombą dla swojego faceta a teraz w trójkę będziemy się tępo gapic jak ona zamiata tymi swoimi jędrnymi pośladkami

Gość *************************
bierz sie za 6 weidera ,zdazysz jeszcze :)

Gość to się porobiło
tzn dbam o siebie na dwa tygodnie przed wakacjami a nie, że dopiero zaczynam bo zaraz jakiś mądry sie przyczepi

Gość to się porobiło
myślisz, że zdążę? zostało dokładnie 28 dni. a ile weider trwa i czy jest skuteczny?

Gość *************************
42 dni trwa,jestem wlasnie na 28dniu,efekt juz dawno jest

Gość hmm...no to
no wiem,- ze pewnie zle Ci z tym, ale co zrobisz, przeciez sie nie wykręcisz.To faktycznie taka głupia sytuacja, i potrafie sie postawic na twoim miejscu....bo niema nic gorszego jak super laska, przed twarza twojego faceta...ale postaraj sie nie przejmowac

Gość to sie porobiło
kurcze 42 dni ale mówisz, że widac efekty juz w 28? Nie mam jakiegoś ogromnego brzucha, jak go wciągnę to wygląda super ale długo tak przecież nie wytrzymam:) hmm...no to - jakos lżej mi się zrobiło, że ktoś to rozumie:) a co do tego weidera to jaki miałaś/eś stan wyjściowy?

Gość izuniach
i co z tego ze ma super ciało?...to o niczym nie swiadczy.wcale nie musis sie podobac twojemu facetowi.a moze onnie lubi umiesnionych lasek?

Gość pf
a ja nie polecam weidera, doszłam do 23 dnia efekt marny a i talia mi zaczeła zanikać od ciągłego robienia brzuszków :o zdecydowanie bardziej polecam hula-hop :)