Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innaya..

pecherzyki na skorze!!

Polecane posty

Gość innaya..

mam pytanie i moze ktos z was tak mial, badz jest tu jakis lekarz hmmmm......... pojawily mi sie na ciele pecherzyki wypelnione woda i nie mam pojecia od czego. wiem, ze musze isc do lekarza wiec tego mi nie radzcie, prosze tylko osoby ktore wiedza cos na ten temat o opinie, rade. dziekuje

Gość innaya
podnosze temat........ a moze byl juz taki wiec prosze o linka:) dziekuje

Może to poparzenie słoneczne...? Albo półpasiec? http://pl.wikipedia.org/wiki/Półpasiec Koleżanka miała, skupione w jednym miejscu, woda w środku. Nie pamiętam czy swedziało albo bolało. Ale jesli to nie poparzenie to jedyne co mi do głowy przychodzi. Idź do lekarza. Da Ci maść i bedzie dobrze ;)

Może być też alergia. W sumie to rózne rzeczy mogą być, więc chyba to jednak lekarz musi obejrzeć.

Gość skóra sucha
za malo szczegółów podajesz-ja po opalaniu to poparzonko:)

Gość hmmmmmmmmmmmmm
zalezy gdzie sie pojawily ja kiedys mialam takie pecherzyki TAM na dole i podono to z podraznienia swedzialy jak cholera wycisnelam (nie moglam sie powstrzymac) i zniknely i spoko dowiedzialam sie pozniej od lekarza ze to normalnie czasami wlasnie przy podraznieniach tak sie zdarza

Gość innaya..
niestety ale nie sa to ani podraznienia, ani wynik opalania. to takie male pecherzyki ktore pojawiaja sie i tego samego dnia pekaja, co troche boli a na dodatek powieksza sie ta ranka po pekniecie......... jutro ide do lekarza, juz sie umowilam na wizyte wiec sie okaze. dzieki za rady, ale to chyba cos innego niz pisalyscie. pozdrawiam

Gość co to moze byc
podnosze od 2 dni mam cos takiego najpierw zaczerwienienie a poten na tym pecherzyk nie boli nie swedzi moze to jakies liszaj ale skad to si eprzyplatalo???

Gość gość
Brzmi jak liszajec zakaźny