Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogdankaaaaa

WLASNIE MOJA KICIA WESZLA DO PLECAKA MOJEGO FACETA I SIE ZESIKALA!!!

Polecane posty

Gość bogdankaaaaa

Gość ssjsjs
Typowe. Na drugi raz połóż plecak gdzieś wyżej i w ogóle chowaj jego rzeczy.Co ma kota tolerować jakieś obcego kocura na jej terytorium, któremu w dodatku poświecasz tyle czasu. Moje potrafiły z tego samego powodu zlać moje książki.

wykastruj moja robiła to samo zwłaszcza przed cieczką i w jej trakcie buty, torebki i ciuchy musiały być poza jej zasięgiem bo smród potem był okropny i czasami po 3 praniach buty i tak lądowały w koszu :O :O

Moja kocica też tak załatwiła kilka razy plecak męża. Nie wiadomo dlaczego czasem tka jej odbija, bo kuwetę ma czystą :/. Na początku nawet nie podejrzewaliśmy że stać ją tna taki numer, bo kiedyś zdażało jej się spać na tym plecaku i myślałam, że traktuje to jak legowisko.

Gość zdarza sie

Gość bogdankaaaaa
kurcze teraz mysle o sterylce dla niej.... ale lipa nie bedzie malych pieknych rosjankow!!!!!!!!!!!

Gość wasyliksa
zazdrosnica jedna...po prostu uwaza twojego facia za powazna konkurencje i dlatego postanowiła wyeliminowac intruza

Gość bogdankaaaaa
tak myslisz?????????? weszla do plecaka pogerzebala pogrzebala i sie zlala i to nie pierwszy raz wczesniej tez i jak przyszedl z pracy to sie kapnal i powiedzial ze tak mu wali plecak jej sikami, a wiecie co mysle to na zlosc bo on sie z niz drazni , noo chyba ze ma ruje albo okres przed ale nie wiem jak to sie objawia bo wczesniej nie mialam kotka , moze ktos wie?

to niestety normalne. możesz pożyczyć jakąs jego rzecz i trzymać ją ze swoimi rzeczami. powinno pomóc. Ale buty i plecaki rywali są niestety narażone takie incydenty.

tez tak kiedys moj kot zrobił chłopakowi do butów oznacza to ze gosc nie lubi zwierzat albo ma wredny charakter

Gość bogdankaaaaa
powiem wam ze wlasnie ten moj facio to ja uwielbia !!!! piesci caluje normalnie jak dziecko, bardziej niz ja ale co teraz zrobila to juz jestem taka wkurzona ze szok zlala sie na lozko po raz piaty w to samo miejsce , wali szczochami juz nie mam sily!!!!!!!!!!!!!!!co robic???????????

Gość bogdankaaaa
a jesli mozecie napiszcie oznaki rui u kotki i czy mozliwe jest ze osikuje w zwiazku z tym?te rzeczy????????do weta ide dopiero w pon.

Gość bogdankaaaa
jakbys zobaczyl ta kicie to bys ja pokochal odrazu jest cudowna ale niestey zdarza jej sie siknac